Cum sa conturezi o tinuta perfecta pentru festivaluri?

Cum sa conturezi o tinuta perfecta pentru festivaluri?

0 Shares
0
0
0

Festivalurile sunt eventuri greu de ignorat de catre majoritatea tinerilor, fapt pentru care acestia incearca sa isi contureze diferite tinute pentru a iesi mult mai usor in evidenta.

Totusi, nu intotdeauna alegerile vestimentare sunt cele mai fericite, fapt pentru care multi dintre tineri aleg sa combine diferite piese atipice pentru a fi siguri ca pot sa contureze un festival look perfect. In cazul in care este pentru prima data cand participi la un festival, dar nu stii cum sa conturezi un festival look, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  1. O curea va face intotdeauna diferenta

Pentru a aduce un plus de glam propriei tinute, este important ca intotdeauna sa se investeasca in curele de inalta calitate, care sa marcheze cu finete zona soldurilor. Asadar, printre cele mai populare astfel de curele se numara chiar si curea lata cu zale argintii, deoarece acest produs poate produce un efect interesant, care va scoate usor tinuta in evidenta.

Acest produs este unul versatil, deoarece poate fi folosit cu diferite articole vestimentare, care sunt reprezentative pentru stilul de festival, iar printre acestea, de cele mai multe ori se numara atat combinatiile de jeansi cu bluze din plasa, cat si rochiile din bumbac colorate in diferite nuante extrem de puternice.

In anumite situatii, curelele care prezinta zale pot deveni bratari unice, dar si accesorii de palarie. Este nevoie doar de o doza de imaginatie, precum si de putin curaj, pentru a face astfel de combinatii stilistice. In acest mod, rezultatele finale vor fi interesante, iar tu vei putea fi sigura de faptul ca tinuta ta se va remarca din multimea de oameni. Asadar, nu uita sa investesti intr-o curea care este specifica zonei de glam.

  1. Tatuajele semipermanente nu ar trebui sa lipseasca

In special atunci cand vine vorba de festival look, multe persoane aleg sa scoata in evidenta anumite zone ale corpului cu ajutorul tatuajelor semipermanente. De cele mai multe ori, acestea prezinta diferite forme, printre care se numara clasicele tribale, linii si puncte, precum si forme stilizate de animale, pentru ca rezultatele finale sa fie intotdeauna cele mai interesante.

De altfel, majoritatea tatuajelor se potrivesc in totalitate cu diferite alte tipuri de tinute, precum cele clasice de vara. Acest lucru este datorita faptului ca produsele vor putea fi usor de vizualizat, mai ales in timpul sesiunilor foti.

  1. Botinele sunt esentiale

Botinele nu ar trebui niciodata sa lipseasca, in special atunci cand vine vorba de festival lookuri, datorita faptului ca aceste incaltari sunt de cele mai multe ori reprezentative pentru astfel de petreceri.

Asadar, in cazul in care se doreste sa se  contureze un look special pentru astfel de evenimente, trebuie sa se ia intotdeauna in considerare designul si aspectul botinelor, pentru ca rezultatele finale sa fie intotdeauna cele mai placute din punct de vedere estetic. In cele din urma, cu ajutorul a catorva piese, se va putea contura o tinuta care este reprezentativa in totalitate pentru festivaluri.

0 Shares
You May Also Like