Care sunt cele mai bune stilouri pentru scris?

Care sunt cele mai bune stilouri pentru scris?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in casa ta ai o multime de pixuri, multe dintre ele cu publicitatea unei companii. Si acestea sunt minunate pentru zi cu zi: realizarea listei de cumparaturi, scrierea unui mesaj pe un post-it…

Dar adevarul este ca, daca va dedicati acestor scrisori, veti sti ca cele mai bune stilouri pentru a scrie au ceva care le face diferite. Unic. Ele sunt recunoscute de simturi: atingere, vedere, chiar si auz.

Scrisul cu un stilou bun este o adevarata incantare, un moment aproape zen si este la indemana daca stii ce stilou sa alegi.

Descopera cele mai bune pixuri pentru scris inspirat, pixuri elegante, foarte elegante, care iti vor transforma momentele din fata hartiei de scri intr-un moment de adevarata placere.

Pixuri pentru scris inspirate

Asa cum am mai spus, pixurile bune sunt apreciate prin simturi. Atingerea moale, delicata se simte si in echilibrul piesei, cu un design gandit in detaliu, astfel incat scrisul sa fie un gest simplu si fluid.

Materialele joaca, de asemenea, rolul lor in placerea de a scrie. Uitati de plastic si de rasinile de calitate scazuta. Pentru a ajunge la momentul tau de inspiratie, pentru a scrie bucurandu-se de fiecare material scris, materialele trebuie sa transmita calitate, seninatate, caldura si eleganta.

Desigur, stilourile elegante sunt apreciate si prin vedere. Estetica sa atenta, eleganta si atractiva poate trece neobservata de multi, dar atrage atentia celor care inteleg stilourile si stiu sa recunoasca calitatea.

Imagineaza-ti ca scrii de mana, pe foi goale, intr-un caiet din piele sau in cartea ta de idei. Care imagine iti transmite cea mai mare energie? Tu cu un stilou oarecare in mana sau tu cu un stilou elegant, perfect echilibrat si cu un design inspirational?

Si este posibil sa fi fost surprinsi ca am mentionat simtul auzului atunci cand vorbim despre stilouri de calitate inainte. Dar ganditi-va la zgomotul pe care il face varful atunci cand aluneca pe hartie. Fiecare cuvant scris emite un sunet care, in singuratatea scrisului tau, va fi coloana sonora.

In acest fel, daca petreceti multe ore scriind, sunetul delicat al stilourilor cu role va fi muzica la urechi, deoarece cerneala lor lichida exercita mai putina rezistenta si reduce oboseala mainilor.

Vezi de asemenea fineliner STABILO Point 88.

Cumpara un stilou bun

Lumea stilourilor este foarte larga si variata si exista bijuterii autentice care pot fi oferite pentru a asigura succesul. Probabil, brandul care are mai mult renume in lumea stilourilor si stilourilor costa mai mult dar cunoscatorii stiu ca exista multe marci de stilouri care nu costa o avere.

Un stilou bun este necesar si in acest caz nu ar trebui sa te uiti neaparat numaila pretul acestuia ci mai degraba la model si calitate. Poti gasi stilouri elegante si foarte bune calitativ si la preturi rezonabile, in marea majoritate a magazinelor de papetarii.

Nu ezitati si cumparati stilouri elegante atat pentru a le darui, cat si pentru a va bucura de ele. Odata ce va bucurati de atingerea, auzul si vederea unui stilou bun, nu veti mai dori niciodata sa scrieti cu un alt instrument.

0 Shares
You May Also Like