Cum sa alegeti cel mai bun Epilator IPL – mic ghid

0 Shares
0
0
0

Acest mic ghid de cumparare va va ajuta sa va dati seama ce este important pentru dumneavoastra si cum puteti alege un Epilator IPL de incredere pe care sa-l folositi acasa. Pentru inceput va recomandam sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

– Care este tonul pielii dumneavoastra si ce culoare de par aveti?
– Ce zone ale corpului ati dori sa tratati cu ajutorul Epilatorului IPL?
– Care este bugetul in care vreti sa va incadrati?

1. Care este tonul pielii dumneavoastra si ce culoare de par aveti?

Aceasta este prima si cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspundeti.
– Daca aveti parul inchis la culoare si pielea deschisa atunci Epilatorul IPL va fi eficient pentru dumneavoastra.
– Majoritatea epilatoarelor IPL nu sunt recomandate persoanelor cu pielea inchisa la culoare pentru ca o pot afecta.
– Daca aveti pielea deschisa la culoare si multi pistrui, la fel unele dispozitive pot fi nepotrivite pentru dumneavoastra.
– Epilatoarele IPL nu sunt eficiente pentru parul deschis la culaore (blog, roscat sau gri) pentru ca nu exista tipul necesar de melanina astfel incat aparatul sa functioneze corespunzator.

2. Ce zone ale corpului ati dori sa tratati cu ajutorul Epilatorului IPL?

Vreti sa aveti pielea matasoasa doar in anumite zone ale corpului sau poate va doriti un corp perfect fara urma de par inestetic. Ganditi-va la acest lucru atunci cand vreti sa cumparati un Epilator IPL, pentru ca unele sunt mai eficiente pentru anumite zone, in timp ce altele sunt atat de bine proiectate incat pot fi folosite chiar si in zonele mai greu accesibile (axila, inghinal etc).

Vreti sa indepartati parul din anumite zone ale corpului?
Daca da, atunci exista mai multe modele din care puteti alege, dar unele vor fi mai eficiente in functie de numarul si zonele pe care doriti sa folositi Epilatorul.

Cautati cel mai bun Epilator IPL care:

– Are un mod flash continuu. Acest lucru face ca sesiunile de tratament sa fie mai confortabile si mai putin obositoare, mai ales daca va axati pe zone mari cum ar fi picioare, burta, piept, umeri si spate.
– Foloseste multe impulsuri, mai ales daca tratati zone mari ale corpului. Asta inseamna ca puteti indeparta parul nedorit de pe suprafete mai mari ale corpului. Aceasta acoperire totala combinata cu pretul epilatorului ne face sa punem accent pe ceea ce inseamna “garantie pe viata”.
– Are accesorii suplimentare, cum ar fi capete de precizie pentru epilare inghinala. Astfel de epilatoare IPL au un capat mai mic (cam 2 cm2), sunt mai usor de pozitionat si mai precise.
– Daca nu va intereseaza prea mult accesoriile suplimentare, atunci optati pentru un Epilator ILP cu un singur cap de atasare pentru ca este mai ieftin.

Vreti sa folositi cel mai bun epilator IPL pentru corp si fata?
Daca vreti sa indeparati parul de pe corp si de pe fata, ar trebui sa va uitati dupa epilatoare care sa indeplineasca cerintele de mai sus si inca ceva.

Uitati-va dupa epilatoare IPL care:

– Se pot folosi pentru zonele faciale (de la obraji in jos). Capetele sunt astfel concepute incat sunt mai blande cu zonele sensibile de pe fata.
– Au accesorii de dimensiuni adecvate, care va permit sa le folositi pentru indepartarea parului de pe fata, in zonele mai mici cum ar fi buza superioara. Dimensiunea optima este de aproximativ 2cm2. Unele epilatoare vin cu un atasament de precizie care este potrivit pentru utilizarea faciala si in zonele dificila cum ar fi zona inghinala.

3. Care este bugetul in care vreti sa va incadrati?
Epilatoarele IPL bune pot ajunge si la 2000 de lei. Preturile variaza, dar este bine sa va uitati peste mai multe oferte si sa faceti comparatii in ceea ce priveste accesoriile incluse, calitatea brandului si eficienta modelului.

0 Shares
You May Also Like