Cine are nevoie de o remorca auto?

Cine are nevoie de o remorca auto?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care sunteti o persoana obisnuita, care locuieste la bloc si care are un loc de munca cu program de 8 ore de luni pana vineri, cel mai probabil detineti un autoturism pe care il folositi pentru a face naveta la servici, dar nu aveti nevoie de o remorca auto.

O remorca auto insa, se poate dovedi a fi deosebit de eficienta pentru diferite alte categorii de persoane, iar in randurile care urmeaza puteti descoperi mai multe detalii.

De exemplu, persoanele juridice pot avea nevoie de o remorca auto. Proprietarii unui magazin alimentar pot alege ca pe langa o masina pe care sa o cumpere pe firma, sa cumpere si o remorca auto.

De ce? Pentru ca in ciuda faptului ca au incheiate contracte cu diferiti furnizori de marfa, cel mai probabil vor dori sa caute depozite de produse en-gross precum Metro de exemplu, de unde sa cumpere marfa pentru magazinul alimentar pe care il detin.

Cei care merg la cumparaturi intr-un astfel de depozit en-gross, in mod evident nu vor cumpara doar un bax de apa si trei sticle de ulei. Acestia vor face cumparaturi la bax, vor cumpara marfa pentru a aproviziona magazinul care deserveste un anumit numar de clienti, deci vor cumpara multe produse.

In aceste conditii, nimic nu poate fi mai util decat o remorca auto pentru a transporta produsele spre magazin. Exista diferite tipuri de remorci, spre care aceasta categorie de antreprenori isi poate indrepta atentia.

Unii pot alege sa opteze pentru o remorca usoara, acesta fiind si cel mai des intalnit tip de remorca pentru afacerile mici sau pentru utilizare in interes personal. O remorca usoara are un pret foarte atractiv, si dispune de unele caracteristici importante, cum ar fi rabatarea obloanelor de exemplu.

Aceiasi categorie de antreprenori, pot cumpara pentru firmele pe care le detin, si remorci auto carosate, care au forma unei cutii, si care permit transportul diferitelor produse. In cazul in care alaturi de incarcatura pe care o transporta, o astfel de remorca nu depaseste greutatea de 750 de kilograme, nu este nevoie sa fie dotata cu sistem de franare. In caz contrar insa, remorca are nevoie sa fie dotata cu un asemenea sistem.

Asadar, acesta este primul exemplu de situatie in care o remorca auto este necesara. Exista de-asemenea persoane care locuiesc in mediul rural si care se ocupa de cresterea animalelor sau de agricultura, si care la randul lor au nevoie de o remorca.

Probabil va intrebati ce pot face niste fermieri cu o remorca. Ei bine, aceasta poate fi utilizata pentru a-si transporta produsele agricole de acasa sau de la depozitul unde sunt pastrate, si pana la piata unde urmeaza sa fie vandute.

De-asemenea, intr-o remorca auto de tip cusca de exemplu sau chiar si intr-o remorca carosata, pot fi transportate cutiile in care se afla concentratele care le sunt administrate animalelor, sau hrana acestora. Fermierii pot avea de-asemenea nevoie de o remorca pentru animale, pe care sa o foloseasca atunci cand merg sa isi vanda animalele in piata, sau cand merg la targul de animale pentru a-si cumpara diferite animale.

Chiar si persoanele fizice pot avea nevoie de o remorca auto. Chiar daca nu este necesar sa o foloseasca in fiecare zi, aceasta poate fi utila atunci cand trebuie sa isi transporte sculele, sau cand au de transportat diferite alte obiecte grele sau bagaje.

Acestea sunt asadar doar cateva exemple de situatii in care o remorca auto poate fi deosebit de utila atat pentru oamenii de rand, cat si pentru fermieri, agricultori sau chiar si pentru antreprenorii care detin magazine alimentare (si nu numai).

 

0 Shares
You May Also Like