Cele mai importante aplicatii pentru studiu

Cele mai importante aplicatii pentru studiu

0 Shares
0
0
0

Perioada de studentie este una frumoasa, cu multe schimbari, dar care nu sunt intotdeauna usoare. Unele dintre aceste schimbari implica eforturi mai mici, iar altele presupun o organizare a timpului mai detaliata, astfel incat sa fiti concentrati pe activitatile ce implica studiul.

In intampinarea organizarii si concentrarii in timpul de studiu, dar si a celui pentru relaxare, programatorii si dezolvattorii in IT au creat o serie de aplicatii pentru telefon, care pot fi accesate si sincronizate si in variant desktop. Studentii au des probleme cu displayul pentru ca sunt mereu cu telefonul in mana. In cazul acesta recomandam inlocuire display Xiaomi.

Top 3 aplicatii de concentrare asupra studiului

Motion – reprezinta una dintre aplicatile care va bloca acele site-uri care va pot impiedica sa stati concentrat asupra paginii in care lucrati. Ofera si posibilitatea de a va genera un raport din care sa rezulte cat din timpul petrecut online a fost productiv si cat din el ati fost preocupat cu alte actiuni. Aceasta aplicatie este foarte utila atunci cand lucrati la proiectele dvs. pe calculator sau laptop.

Cold Turkey – o alta aplicatie ce va permite restrictionarea anumitor pagini de internet sau chiar a intregului internet, pentru o anumita perioada de timp. Acesta aplicatie include un cronometru pe care il porniti cand va incepeti activitatea, si care nu va va permite sa accesati alte pagini, pana cand nu va expira timpul setat.

Forest – o aplicatie foarte utila pentru telefonul mobil si care are o abordare mai creativa, dar care ar trebui sa va ajute sa ramaneti concentrat asupra studiului. Acesata aplicatie preuspune “plantare” unui copac intr-o padure, atunci cand incepeti sa studiati. Pe masura ce lucrati, copacul dvs. va creste, insa daca porniti telefonul si parasiti aplicatia, acesta va muri. Compania care a sustinut si aceasta aplicatie, se ocupa si in viata reala de plantarea copacilor adevarati in zeci de tari.

Top 3 aplicatii pentru managementul timpului

Calendarul Google – prima si cea mai utilizata aplicatie de organizare a timpului, accesibila atat de pe telefon cat si de pe calculator. Aplicatia permite stabilirea de evenimente, cursuri, activitati extracurriculare si sincronizarea acestora de pe un dispozitiv pe altul, in timp real. Puteti sa va stabiliti memento-uri cu diferite sarcini, astfel incat sa nu uitati niciodata nimic.

Microsoft to do – vine ca o component a pachetului Microsoft 365 si include posibilitatea ca unei sarcini pe care v-ati stabilit-o sa ii adaugati alte sarcini in subordine. Posbilitatea de a bifa ceea ce ati indeplinit deja, va va oferi o imagine mai clara asupra lucrurilor care v-au ramas si pe care trebuie sa va concentrati a le finaliza.

Todoist – aceasta aplicatie, se aseamana cu cele anterioare, dar ca element distinctiv include functia de timp. Cu aceasta aplicatie puteti sa va setati un timp sau stabilirea unei perioade de timp dintr-o zi, pentru a efectua o activitate. Puteti introduce in aplicatie, ca incepand cu ora 10 sa studiati la pian. Astfel ca aplicati va va notifica zilnic, sa incepeti sa studiati la pian sau intr-o anumita zi la ora 10 sa incepeti activitatea.

0 Shares
You May Also Like