Cele mai bune aplicatii pe care copiii invata si se distreaza

Cele mai bune aplicatii pe care copiii invata si se distreaza

0 Shares
0
0
0

Uneori, copiii petrec prea mult timp in fata ecranelor mobile. Dar pentru ca acest timp sa fie folosit si sa le aduca beneficii, va aratam care sunt cele mai bune aplicatii mobile pentru copii.

Asadar, atunci cand nepotul tau, copilul sau fratele tau mai mic iti cere telefonul, il poti pune si vei fi sigur ca va fi o experienta pozitiva pentru toata lumea.

Sa le vedem.

  1. Spaniola nesfarsita, sa invete limba si sa se joace in acelasi timp

Am inceput cele mai bune aplicatii mobile pentru copii cu una care are un design rafinat si va fi foarte distractiva: Spaniola fara sfarsit.

Cu aceasta, copilul va descoperi cuvinte si ortografie intr-un mod vizual si distractiv, pe langa jocul cu puzzle-uri si alte hobby-uri.

Spaniola fara sfarsit este o aplicatie pentru copiii vorbitori de limba engleza, dar este excelenta pentru cei mici care vorbesc spaniola. Si nu numai ca, cu modul lor de a traduce in limba engleza, ei vor incepe, de asemenea, sa invete aceasta limba. Dupa cum puteti vedea, este valabila pentru toata lumea. Este perfecta pentru copii de la varsta de 5 ani.

Puteti descarca gratuit Endless Spanish pentru Android si pentru iOS.  Pune un acumulator original daca ai nevoie de o noua baterie.

  1. Dragonbox Algebra 5+, un joc hilar cu care copiii vor invata matematica

Una dintre cele mai bune aplicatii pentru copii este, fara indoiala, Dragonbox Algebra 5 +. Este un joc, dar pe langa faptul ca este foarte distractiv si captivant, serveste si pentru a invata algebra.

Potrivit de la varsta de 5 ani si adevarul este ca poate fi, de asemenea, foarte util pentru unii adulti, desi poate parea amuzant.. Desi aproape intotdeauna cautam aplicatii gratuite, Dragonbox este cu plata, dar pentru aproximativ 6 euro, adevarul este ca merita foarte mult investitia.

In acest fel, copilul se distreaza si, in acelasi timp, invata, chiar daca este aproape “neintentionat”. Acest lucru merita cu siguranta o investitie mica. In plus, compania Dragonbox are o serie intreaga de aplicatii pentru copii care ii ajuta sa invete alte ramuri ale matematicii, cum ar fi geometria sau cele mai de baza numere.

Puteti gasi Dragonbox Algebra 5+ pentru Android cat si pentru iOS.

  1. Scratch Junior, invatand sa programeze de la o varsta frageda

Pentru copiii mai mici (cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani) care iubesc tehnologia, avem Scratch, una dintre cele mai bune aplicatii pentru copii pentru a incepe programarea.

Aplicatia este facuta astfel incat copilul sa-si poata crea povestile si jocurile interactive prin montarea blocurilor de programare grafica. Cu ei va face ca personajele sa faca ce vrea (sa sara, sa se miste etc.).

In plus, puteti modifica aceste personaje cu un editor simplu, adaugati voci, fotografii si sunete proprii…

Cu acest sistem, ei vor invata logica de baza a programarii si poate vor obtine bug-ul pentru a continua sa invete.

Puteti descarca gratuit Scratch Junior pentru Android cat si pentru iOS.

0 Shares
You May Also Like