Cum sa alegi caruciorul pentru bebelusul tau? Care sunt cele mai bune modele?

Cum sa alegi caruciorul pentru bebelusul tau? Care sunt cele mai bune modele?

0 Shares
0
0
0

Sosirea unui copil in familie implica luarea multor decizii, mai ales daca este prima. Scaunul auto, caruciorul pentru copii, patutul, toate produsele de igiena si ingrijire. In cazul cosului, alegerea nu este o sarcina usoara, deoarece este unul dintre produsele cele mai utilizate, deci trebuie sa mergeti la criterii obiective si practice. Siguranta si confortul copilului ar trebui sa prevaleze intotdeauna asupra unor probleme precum bugetul, desi stim cu totii ca acesta este un factor limitativ.

Carucior cu doua bucati sau cu trei?

Caruciorul pentru bebelusi poate fi alcatuit din doua sau trei bucati. Hamacul este ancorat pe sasiu si actioneaza ca un carucior. De acolo puteti continua sa adaugati piese pentru a forma o “masina” cu doua sau trei elemente.

Scaunul cu trei piese incorporeaza hamacul in sine, caruciorul si scaunul auto pentru bebelusi. Aceste ultime doua elemente pot fi folosite de la nastere. In multe cazuri, transportatorul pentru copii include baze cu sistem Isofix pentru a-l lasa ancorat in masina. In orice caz, este recomandabil ca bebelusul sa nu stea mai mult de doua ore la rand in acest scaun, deoarece dezvoltarea spatelui sau poate fi afectata.

Daca vorbim despre un carucior cu doua bucati, diferenta este ca, in loc sa folosim un landou si un purtator de bebelus, ceea ce apare este o bucata mixta din ambele: un landou cu pozitii si inclinat.

Carucior cu trei roti sau cu patru?

Aceasta este o alta mare intrebare pe care multi parinti o pun. Caruciorul cu trei roti este cel mai potrivit pentru teren denivelat, trotuare inalte si suprafete mai instabile. In plus, prezinta o estetica mai sportiva si mai tinereasca.

Daca optam pentru un model cu patru roti, aceasta se datoreaza faptului ca de obicei calatorim prin spatii urbane confortabile, fara nereguli majore. Decizia va depinde de confortul la mutarea acestuia si de problemele accesoriilor, cum ar fi elementele care pot fi ancorate in masina sau chiar estetica caruciorului in sine.

Oricum ar fi, cele mai bune carucioare pentru bebelusi la copii sunt o garantie a calitatii. Acest portal ofera carucioare sigure si confortabile. Daca vrei sa iti cumperi un carucior pentru bebelusul tau, iti recomandam sa vizitezi magazinul nostru, deoarece sunt specialisti in acest sector care te pot ajuta.

Cum se pliaza caruciorul?

Carucioarele pentru bebelusi sunt pliabile, ca aproape tot ceea ce ii priveste pe cei mici. Trebuie sa tinem cont de faptul ca acest element trebuie mutat in vehicul, astfel incat dimensiunea sa sa fie redusa cat mai mult posibil. Exista diferite tipuri de pliuri: tipul umbrelei si tipul de carte sunt cele mai frecvente. Vezi aici tot ce ai nevoie pentru copilul tau: Be Safe Izi Turn I-Size 360 este un produs care te va ajuta.

Alegerea va depinde in mare masura de spatiul disponibil in portbagaj. Unele carucioare includ, de asemenea, un maner pentru transportul caruciorului pliat, altele ii permit sa se tina in pozitie verticala atunci cand este pliat, pentru a facilita depozitarea acestuia. In cele din urma, este important sa stiti daca plierea include sau nu landoul, desi lucrul obisnuit este sa dezasamblati landoul si apoi sa pliati caruciorul.

0 Shares
You May Also Like