Ce trebuie sa stie barbatii despre curele?

Ce trebuie sa stie barbatii despre curele?

0 Shares
0
0
0

Barbatii care acceseaza TotuldinPiele.ro pentru a-si cumpara o curea din piele, o fac cu gandul de a-si cumpara un accesoriu care sa ajute la fixarea pantalonilor.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca o curea are un rol mult mai important decat acela de a fixa pantalonii, deoarece cureaua este un accesoriu prin care domnii fac o declaratie de stil.

Este important de stiut faptul ca exista mai multe tipuri de curele barbatesti din piele, asa ca in primul rand vom discuta despre curelele formale. Acestea se poarta cu haina si cu pantalonii de la costum, si au nevoie de o atentie speciala, pentru ca latimea lor trebuie sa fie cuprinsa intre 2.5 si 3.5 cm.

O curea formala trebuie sa fie confectionata din piele de cea mai buna calitate, trebuie sa fie maro, neagra sau intr-o culoare neutra, pentru ca rolul ei este acela de a finisa discret tinuta.

Exista insa si barbati care aleg sa poarte o tinuta casual de exemplu, asa ca si acestia vor trebui sa stie care ar fi cureaua potrivita pentru ei si pentru nevoile lor. Ei bine, in cazul barbatilor care adopta tinutele casual, curelele trebuie sa fie inguste, si sa aiba latimea undeva intre 1.5 si 2.2 centimetri.

Acest tip de curele se poarta de obicei cu skinny jeans, in timp ce curelele groase sunt recomandate pentru acele perechi de pantaloni lejeri, precum blugii, chinos, pantalonii scurti sau pantalonii cargo.

In conditiile in care te afli si tu in cautarea unei curele casual, trebuie sa uiti in primul rand de acea regula care spune ca accesoriul respectiv trebuie sa se asorteze cu pantofii. O astfel de regula se aplica doar in cazul unei curele formale.

In aceasta situatie, nu trebuie sa iti limitezi optiunile, pentru ca discutam despre o tinuta lejera, si chiar ai putea sa alegi o curea care sa nu fie asemanatoare cu tenesii, din punct de vedere cromatici.

Deasemenea, atunci cand intentionezi sa iti cumperi o curea casual, ar trebui ca in situatia in care blugii tai au un logo din piele pe linia soldului, sa alegi o curea cat mai lata, care sa acopere acel logo.

Cand iti indrepti atentia spre o curea pe care sa o porti in cadrul unei tinute casual, este foarte important de stiut ca nu trebuie sa iti alegi o curea care sa fie mai lata de 4 centimetri.

Un amanunt foarte important deasemenea, este aceala ca acum cand poti sa iti cumperi fel si fel de curele din piele, pur si simplu nu ai voie sa porti o curea formala la o tinuta de zi cu zi, pentru ca in mod evident vei iesi in evidenta intr-un sens negativ.

Asadar, toti barbatii care intentioneaza sa isi cumpere o curea barbateasca din piele, si chiar si tu poti sa te numeri printre acestia, este important sa stiti faptul ca o curea formala se poarta numai la o pereche de pantaloni de costum, pe cand o curea casual se poarta in viata de zi cu zi.

0 Shares
You May Also Like