Ce aplicatii sa folosesc pentru a vedea filme?

Ce aplicatii sa folosesc pentru a vedea filme?

0 Shares
0
0
0

Oamenii platesc pentru Netflix, Hulu si servicii similare fara sa faca un research de piata, iar majoritatea apeleaza la aceste servicii. Cu toate acestea, nu toata lumea isi poate permite sa plateasca zeci de dolari lunar pentru abonamentul diferitelor servicii. Pasionatii de filme care doresc sa vizioneze diferite productii in mod gratuit, fara a accesa site-uri virusate, au destul de multe optiuni. Iata cele mai bune aplicatii gratuite de filme pentru Android! Ocazional poti viziona un filme gratuite si pe YouTube, dar acest lucru este atat de rar incat nu putem include aplicatia in aceasta lista.

Indiferent daca folosesti un telefon mobil iPhone sau alt telefon, recomandarea noastra este sa iei in calcul aceste aplicatii pentru a-ti imbunatati timpul petrecut pe calculator atunci cand urmaresti filme. Cu aceste aplicatii ai acces la cele mai noi productii si acesta este cel mai important motiv pentru care ar trebui sa te orientezi spre aplicatiile perfomante.

Crackle

Crackle este una dintre cele mai populare aplicatii gratuite de filme, pentru mobil. Aceasta iti poate pune la dispozitie numeroase filme de succes, diverse emisiuni TV, dar si o lista de genuri din care sa alegi. De altfel, aplicatia dispune si de un software de urmarire Nielson, astfel incat sa poti lua parte la diferite studii, in special cand vine vorba de industria cinematografica. Calitatea streaming-ului poate fi imbunatatit, insa, datorita popularitatii, ne asteptam la noi updateuri.

Crunchyroll, VRV, Funimation

Crunchyroll si Funimation sunt doua dintre cele mai populare servicii de streaming anime. VRV ofera o gama larga de continut, de la anime la continut independent, si chiar cateva spectacole vechi Nickelodeon. Daca optezi pentru o aplicatie gratuita, trebuie sa retii ca interfata este plina de reclame, iar continutul media nu va fi livrat la fel de rapid ca si in cazul aplicatiilor platite. Cu toate acestea, aplicatiile mentionate anterior ofera continut anime gratuit, fara a fi intrerupt de reclame. Crunchyroll distribuie in principal emisiuni anime subtitrate, in timp ce Funimation prezinta emisiuni anime dublate in engleza. VRV dispune de continut anime subtitrat, cat si dublat. Chiar daca cele trei aplicatii sunt gratuite, poti sa achizitionezi si un update, platind lunar 5 USD.

Hoopla Digital

Hoopla Digital este o aplicatie ce ofera continut all-in-one gratuit. Aceasta include filme, emisiuni TV, carti electronice, muzica si chiar benzi desenate. Hoopla Digital vine, de asemenea, cu suport pentru Android TV si Chromecast. In urma utilizarii pe o perioada indelungata, mai multi useri au fost multumiti de functiile pe care aplicatia le pune la dispozitie in mod gratuit.

Hotstar

Hotstar este una dintre cele mai populare aplicatii gratuite de filme din India si vestul Asiei. Aceasta ofera filme, emisiuni TV si canale de sport in direct, desi este posibil sa nu poti avea acces la toate prin abonamentul gratuit. In ciuda faptului ca exista numeroase reclame pe interfata aplicatiei, intregul continut media se incarca si functioneaza corespunzator, fara a exista intreruperi. Chiar daca aplicatia va avea nevoie constanta de update-uri pentru a rezolva diferitele bug-uri, majoritatea utilizatorilor au fost multumiti de functiile acesteia.

0 Shares
You May Also Like