Cat costa dezvoltarea unei aplicatii web&mobile similara OLX?

Cat costa dezvoltarea unei aplicatii web&mobile similara OLX?

0 Shares
0
0
0

Una dintre partile esentiale ale unei afaceri de succes o constituie construirea unei baze loiale de clienti. Comunicarea permanenta cu beneficiarii reprezinta una dintre cele mai importante strategii de marketing.

Chiar daca o companie ofera bunuri si servicii de inalta calitate la preturi scazute, vanzarile nu vor creste daca consumatorii nu sunt intra in contact cu ofertele firmei. Promovarea intensa a produselor si serviciilor poate avea numeroase beneficii.

Aplicatiile reprezinta una dintre cele mai utilizate metode de a comunica permanent cu clientii. O privire de ansamblu asupra platformei OLX ne dovedeste cat este de eficient un soft anunturi performant. La nivel mondial, aceasta aplicatie web si mobila permite vanzarea si cumpararea de bunuri second-hand si promovarea diferitelor tipuri de servicii.

Oamenii pot beneficia de serviciile OLX prin aplicatii mobile iOS, Android si Windows, in afara de accesarea website-ului.

Un sistem similar OLX ajuta persoanele fizice si companiile sa beneficieze de o solutie tehnologica cu caracteristici avansate si inovatoare, la un cost accesibil. Caracteristicile cheie ale unui astfel de soft anunturi sunt:

  • Inregistrare si autentificare simpla, chiar si prin intermediul retelelor de socializare
  • Optiunea privata de chat pentru interactiunea utilizatorilor
  • Pagina dedicata anuntului, detalii si informatii multiple
  • Salvarea anunturilor favorite
  • Posibilitatea de a promova anunturi din diferite domenii
  • Alerte in timp real si notificari
  • Detectarea automata a locatiei utilizatorilor.

O astfel de aplicatie pentru listarea, promovarea si administrarea anunturilor este inclusa in categoria aplicatiilor dezvoltate pe baze de date, iar costul acesteia depinde de mai multi factori. In primul rand, platforma aleasa, Android, iOS, web, influenteaza semnificativ costul general al produsului.

De asemenea, designul este foarte important deoarece atrage interesul utilizatorilor. Un aspect bun presupune utilizarea eficienta a tehnologiilor avansate, mai costisitoare.

Dimensiunea unui soft anunturi modern reprezinta numarul total de functii si caracteristici pe care acesta le poate avea. Pentru a reduce costurile, pot fi folosite doar caracteristicilor principale din versiunea unica a aplicatiei. Cu cat numarul functionalitatilor dorite este mai mare, cu atat cresc si cheltuielile de dezvoltare.

Integrarea unui portofel mobil in sistem este un factor important. Utilizatorii pot achita pachetele de promovare prin intermediul platformei, in siguranta si fara nici o intrerupere. Aceasta caracteristica insa, creste costul pentru soft.

Alegerea unei firme specializate in dezvoltarea produselor IT profesionale isi va dovedi expertiza in proiectarea unor aplicatii atractive la un pret accesibil. Aflati aici mai multe informatii despre un cost mediu/exact pentru dezvoltarea unei astfel de aplicatii sau obtineti o oferta instant pentru un soft anunturi personalizat.

0 Shares
You May Also Like