Care sunt avantajele unei mini piscine?

Care sunt avantajele unei mini piscine?

0 Shares
0
0
0

Te-ai gândit vreodată că curtea ta este prea mică pentru o piscină? Nu renunța la visele tale de petrecere la piscină. Nu există niciun motiv să-i invidiezi pe cei cu curți mai mari.

O mini piscină cu hidromasaj care se adaptează la dimensiunea curții tale poate aduce distracție, relaxare și estetică atât în spațiile exterioare ale casei tale cât și în cele interioare.

Citește mai departe pentru a afla de ce instalarea unei mini piscine în curtea ta este o idee promițătoare și cum să transformi spațiul tău într-o oază de relaxare.

Creează mai multe spații intime

Este posibil ca o mini piscină să nu ofere aceeași varietate de activități ca o piscină mai mare, dar poate face totuși o mare diferență în curtea ta. Din punct de vedere al designului, piscinele mici arată grozav și oferă un sentiment de intimitate unic. De asemenea, sunt grozave pentru petrecerea  timpului liber și relaxare.

Reduce nevoile de amenajare sau întreținere

Este mult mai ușor să întreții o piscină mică decât una mare. Când va fi timpul să cureți piscina, te vei bucura că este relativ mică. Mini piscinele necesită mai puțin timp pentru a se scurge decât cele mari și au o suprafață mai mică pentru o curățare rapidă.

De asemenea, conțin mai puțină apă, ceea ce înseamnă că necesită mai puține substanțe chimice. În plus, dimensiunea mică a piscinei înseamnă mai puține șanse de uzură sau crăpături, ceea ce înseamnă șanse reduse de a avea nevoie de ajutor profesional pentru reparații.

Mini piscinele au preț mai avantajos

Piscinele mai mici nu sunt doar mai ușor de întreținut, ci și mai rentabile. Cu siguranță va fi mai ieftin de instalat și vei cheltui mai puțini bani pe produse chimice sau unelte de întreținere. De asemenea, o piscină mică este mai ușor de izolat, astfel încât să poți menține piscina la temperatura perfectă fără aloca un buget exagerat.

Mai mult spațiu creativ

Cu o piscină mică, mai puțin înseamnă mai mult. Deoarece, este mai puțin costisitoare decât una mai mare, ai mai mult spațiu pentru decorări suplimentare și caracteristici speciale.

De fapt, multe caracteristici interesante găsite în piscinele mai mari arată și mai bine în cele mini.

Joacă-te cu diferite forme

Piscinele mari sunt de obicei dreptunghiulare, dar cele mini îți permit să alege forma dorită. Ia în considerare una dintre următoarele opțiuni:

  • o piscină pătrată iese în evidență – mai ales în mijlocul unei platforme de lemn ridicate
  • piscina circulară este perfectă pentru grupuri mici sau întâlniri intime
  • poți alege o formă abstractă pentru a adăuga un pic de fler grădinii tale

Calitatea apei

Caracteristicile apei arată spectaculos într-o piscină mică. Fântânile mici, pâraiele montate pe perete, jeturile de pe punte și barbotoarele sunt modalități excelente de a adăuga strălucire piscinei tale.

Șezlonguri frumoase de piscină

Mobilierul completează perfect o mică piscină. Alege un șezlong elegant care se potrivește cu designul exterior al piscinei sau cu culoarea suprafeței acesteia.

Un bazin de antrenament

Ai putea crede că ai nevoie de o piscină mare pentru un antrenament bun. Cu toate acestea, piscinele mici oferă multe oportunități de relaxare și fitness. Într-o piscină pătrată mică, poți instala un generator hidroelectric pentru a înota în loc.

Nu ai nevoie de o piscină mare pentru a te bucura de experiența uneia. O mini piscină poate fi o oază de relaxare, antrenament, momente intime, care impresionează oaspeții, mai ales dacă îți amenajezi zona cu accesoriile și decorațiunile potrivite.

0 Shares
You May Also Like