Brad artificial de Craciun - la ce ar trebui sa fii atent atunci cand alegi?

Brad artificial de Craciun – la ce ar trebui sa fii atent atunci cand alegi?

0 Shares
0
0
0

Timp de multi ani, a existat opinia ca un brad artificial a fost o alternativa „mai proasta” la un brad natural. Cu siguranta nu este adevarat, deoarece pomii de Craciun artificiali se caracterizeaza printr-o manopera absolut frumoasa si naturala si, in plus, sunt adesea produsi in diverse forme, adesea interesante.

De ce merita sa impodobesti cu un brad artificial?

Desi un brad natural are cu siguranta propriul sau farmec minunat de Craciun, totusi multi oameni nu decid sa cumpere un brad viu. In primul rand, un brad artificial este o achizitie chiar si de cativa ani. Cand se termina sezonul de sarbatori, il stangi, il infasori si il pui deoparte pentru a va bucura din nou de farmecul sau anul viitor.

In al doilea rand, un brad natural se poate ofili prematur, ceea ce va strica in mod neasteptat decorul sufrageriei tale. Intr-o astfel de situatie, copiii sunt deosebit de tristi, pentru care va fi un vestitor al finalului sezonului festiv. Un brad artificial nu iti da o astfel de problema, ceea ce cu siguranta vorbeste in favoarea sa. Cu toate acestea, avantajul unei astfel de solutii este cu siguranta mai mult.

Alege genul preferat!

Atunci cand alegi un brad artificial, poti alege un brad pe care – din diverse motive – nu l-ai alege in „versiunea naturala”. Printre astfel de copaci, de exemplu, domina pinul siberian artificial, cu o coroana frumoasa, forme regulate si ace dens imprastiate. Bradul artificial de munte va fi, de asemenea, o alegere fenomenala.

Cu toate acestea, pomii de Craciun artificiali pot imita mult mai multe specii de copaci care – pur si simplu in lume – nu ar supravietui sezonului de Craciun. In acest fel, poti aduce un pic de caracter extravagant acasa si chiar poti paria pe un copac mai „exotic”.

Dimensiuni la dispozitia ta

Atunci cand te decizi asupra unui pom de Craciun artificial, poti decide, de asemenea, in mod liber despre dimensiunile acestuia. Sunt disponibile diverse variante, atat in ​​ceea ce priveste inaltimea, cat si intinderea ramurilor. Aminteste-ti ca merita sa iti masori camera de zi bine in prealabil, astfel incat bradul sa nu copleseasca accidental decorul si sa domine intreaga camera!

De asemenea, ar trebui sa acorzi atentie faptului ca intr-un brad artificial vei decide singur cum sa aranjezi ramuri individuale. Le poti modela aspectul pentru a se potrivi pe deplin cu viziunea ta despre pomul de Craciun perfect.

Pomi de Craciun artificiali precum cei adevarati!

Pomii artificiali de Craciun pot reflecta foarte fidel pomii naturali. Vei fi surprins cat de exact sunt reproduse culorile lor, densitatea acelor si ramurilor si chiar forma coroanei. Deci, daca ai asociat un astfel de pom de Craciun cu forme usor artificiale, nu foarte convingatoare, s-ar putea sa scoti deja aceasta imagine din memorie: pomii de Craciun moderni sunt foarte usor de confundat cu omologii lor „vii”, precum bradul de munte mentionat anterior sau pinul siberian .

Interesant este faptul ca acesti brazi de Craciun pot fi fie rafinati vizual si elimina anumite defecte ale pomilor de Craciun naturali, fie dimpotriva – farmecul lor poate consta in faptul ca arata toate trasaturile caracteristice ale copacilor reali.

De asemenea, ceva mai original!

Sau poate nu iti pasa de un pom de Craciun cu aspect natural, dar vrei sa iti decorezi camera cu ceva mai original? De exemplu, pomii de Craciun albi, precum si pomii de Craciun doar putin acoperiti cu alb (imitand zapada), trezesc un interes real. Este o alegere foarte interesanta, iar un astfel de copac are un caracter neobisnuit, frumos si elegant.

Din variantele mai originale, poti alege un pom de Craciun cu, de exemplu, ace stralucitoare, decorate cu conuri artificiale, lipsite de ramuri in partea sa inferioara sau modelate intr-un alt mod interesant. In acest sens, ai multe optiuni la dispozitie si poti alege brazi artificiali de toate culorile, care sa se potriveasca perfect, de exemplu, cu designul foarte modern al sufrageriei tale.

0 Shares
You May Also Like