Avantajele dresurilor in vestimentatie

Avantajele dresurilor in vestimentatie

0 Shares
0
0
0

Bine purtati si corect alesi, ciorapii feminizeaza silueta. Iata un mic ghid pentru ca acestia sa devina aliat al feminitatii si al accesoriilor dvs. de moda in perioada rece.

Cum sa alegeti o pereche de ciorapi plasa de calitate? Ciorapii plasa de calitate proasta nu va evidentiaza picioarele si, in plus, se deterioreaza foarte repede. Asa ca mai bine adaugati cativa bani de la inceput pentru a face alegerea potrivita.

Cum puteti recunoaste ciorapii plasa de proasta calitate? Daca ii luati prea mari se lasa, tesatura lor se modifica pe parcurs si largindu-se trebuie sa trageti de ei toata ziua, elasticitatea lor este scazuta, stralucesc prea mult si au tendinta de a scapa de pe picior rotindu-se.

Care sunt articolele esentiale pe care trebuie sa le aveti in garderoba pentru a avea cele mai reusite tinute? Idealul este sa aveti cel putin urmatoarele: o pereche de ciorapi negri subtiri si transparenti (pentru mijlocul sezonului), o pereche de ciorapi plasa negri cu tesatura mai deasa pentru sezonul rece, o pereche de ciorapi negri semiopac care merg cu costumele din timpul iernii, o pereche de ciorapi negri de culoare opaca (pentru hane scurte de iarna), o pereche de ciorapi de lana pentru zile foarte reci, o pereche sau mai multe de ciorapi plasa colorati pentru a crea tinute fanteziste si pentru a-i combina cu haine mai sobre carora sa le schimbi aspectul.

Care sunt ciorapii potriviti pentru a va evidentia atat picioarele, cat si aspectul general? Va sfatuiesc sa nu purtati ciorapi luciosi sau cu efect de satin, ci ciorapi de culoare mata sau catifelati pentru a reda un aspect omogen. Intr-adevar, aspectul mat este mai elegant si rafineaza piciorul. Stralucirea ciorapilord este adesea sinonima cu o calitate slaba si nu este deloc magulitoare.

Culorile luminoase sau efectele originale (dantela, modele, peste …) tind sa ingroase piciorul, spre deosebire de nuante mai intunecate si mai clare. Faptul de potrivire a ciorapilor cu culoarea pantofilor dvs. este un aspect de luat in seama pentru a crea senzatia de inaltime. De asemenea, potrivirea ciorapilor din plasa cu pantofii ofera si eleganta dorita. Cum trebuie intretinuti ciorapii, fie ei clasici sau din plasa, pentru a rezista cat mai mult timp? In primul rand ideal este sa ii spalati de mana. In caz contrar, indicat este sa spalati ciorapii intr-o punga de spalare pe un program cu apa rece sau la maximum 30 ° C. Fara uscare la masina – acestia trebuie lasati sa se usuce la aer. Daca ciorapii sunt din lana, ar trebui sa fie spalati la rece. Foarte des, ciorapii sunt deteriorati in timpul iernii din cauza frecarii cizmelor. Pentru a purta ciorapi cu cizme, este mai bine sa optati pentru o culoare opaca pentru ca acestia sunt mult mai rezistenti. Inainte de a va trage ciorapii pe picior, asigurati-va ca nu ii agatati cu unghiile si scoateti-va inelele care ar putea sa-i agate sau fiti atenta la ele.  Urmand aceste sfaturi este imposibil sa nu va bucurati cat mai mult timp posibil de un astfel articol de imbracaminte care schimba in mod garantat imaginea dvoastra chiar si intr-o zi mohorata de toamna sau iarna.

0 Shares
You May Also Like