Apple isi poate surprinde clientii cu 3 noi telefoane

Apple isi poate surprinde clientii cu 3 noi telefoane

0 Shares
0
0
0

Apple isi poate surprinde clientii cu 3 noi telefoane
Apple ne incanta cu telefoane inteligente performante, care vin cu functii utile si aplicatii interesante.

Chiar daca un simplu accident poate dauna telefonului, astfel incat putem fi nevoiti sa apelam la un service gsm pentru servicii de inlocuire display iPhone 6, acest lucru nu ne impiedica sa utilizam smartphone-urile concepute de gigantul american. Din fericire, astfel de servicii sunt mai putin costisoare astazi, pentru a veni tot mai mult in sprijinul utilizatorilor.

Lansarea telefonului iPhone 6 a fost un eveniment mult asteptat si in Romania, mai ales ca existau foarte multe zvonuri cu privire la functiile si designul noului telefon. Este posibil ca cei de la Apple sa ne impresioneze cu un nou telefon, care poate fi iPhone 6s sau iPhone 7.

[adsenseyu1]

Potrivit celor de la Bloomberg, Apple a inceput sa produca unitati din viitorul iPhone. Este posibil ca noul telefon sa vina echipat cu display Force Touch, tehnologie pe care Apple a prezentat-o cu noul MacBook. Ecranul Force Touch se remarca prin sensibilitatea la presiune, astfel incat poate detecta cat de mult apasati pe ecran si poate sa faca diferenta intre atingere si swipe.

Ultima lansare a companiei din Cupertino, reprezentata de modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, a fost un real succes. Daca luam in considerare ca ultima lansare ne-a oferit cele 2 modele de telefoane, este posibil ca urmatoarea lansare sa fie dedicata telefonelor iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Noul telefon iPhone 6s va pastra dimensiunea de 4.7 inci, dar varianta plus va avea o dimensiune mai mare, de 5,5 inci. Alaturi de aceste 2 modele, Apple se pregateste pentru a lansa un telefon mai mic, de doar 4 inci. Este posibil ca acesta din urma sa fie lansat mai tarziu, la inceputul anului 2016.

[adsenseyu1]

Parerile sunt impartite, deoarece pana acum compania americana nu a lansat niciun telefon la inceputul anului. Chiar daca ne-am obisnuit cu o anumita strategie Apple, aceasta a fost incalcata cu lansarea telefonului iPhone 6, care a fost disponibil in doua variante, motiv pentru care exista si posibilitatea unei lansari care sa aiba loc la inceputul anului, este de parere unul dintre analistii Jefferies, conform declaratiei pentru cei de la Business Insider.

Potrivit acestui analist, modelul cel mai mic poate purta numele de iPhone 6c si poate avea carcasa metalica, fiind dedicat utilizatorilor care prefera o varianta mai mica si care nu au reusit sa se adapteze ecranului mare al modelelor iPhone 6.

Asadar, daca va nemultumesc cele doua telefoane iPhone 6, puteti astepta lansarea celor 3 noi modele, in speranta ca veti gasi un smartphone Apple care sa raspunda exact propriilor cerinte. Daca doriti sa va schimbati telefonul pentru ca aveti probleme cu displayul, puteti sa incercati inainte un service gsm, pentru inlocuire display iPhone 6, precum este Servicegsm.ro. Apple va ramane brandul preferat al multor iubitori de tehnologie si de gadgeturi, nu doar in Statele Unitele ale Americii, dar si in Romania si in alte colturi ale lumii.

0 Shares
You May Also Like