Reguli de bun simt pentru soferii care transporta persoane

Reguli de bun simt pentru soferii care transporta persoane

0 Shares
0
0
0

Reguli de bun simt pentru soferii care transporta persoane
Pe langa faptul ca soferii din Romania sunt nemultumiti de drumurile pe care trebuie sa circule, mai apar si nemultumiri din cauza faptului ca taxele si impozitele sunt mari atunci cand vrei sa ai o masina personala. Acestea fiind zise, soferii incearca sa scape cat mai ieftin si sunt in cautarea unui RCA ieftin.

Daca esti sofer si vrei sa economisesti si timp, nu doar bani, iti poti face asigurarea RCA si online, pe site-ul www.rcautoieftin.ro. Intra chiar acum si vezi despre ce este vorba. E important sa gasesti firma de la care poti cumpara un RCA ieftin, astfel incat sa mai economisesti o suma de bani.

Nemultumiri insa nu au doar soferii, ci si pasagerii masinilor care transporta persoane. Aceste lucruri nu se intampla de obicei din cauza taxelor, ci din cauza modului in care se comporta soferii. Din moment ce transporti persoane, trebuie sa stii cum sa te porti cu ele, deoarece oamenii platesc pentru serviciile oferite de compania la care lucrezi.

[adsenseyu1]

In realitate insa, de cele mai multe ori intanim soferi care nu au nici minimul de respect pentru pasageri. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva reguli pe care ar trebui sa le respecti daca transporti persoane.

Da informatii corecte

Este foarte probabil sa primesti mereu tot felul de intrebari de la pasagerii pe care ii tansporti, intrebari la care trebuie sa ai un raspuns. Informatiile pe care le dai trebuie sa fie corecte, astfel incat sa-i ajuti pe acestia, nu sa-i incurci.

Vorbeste frumos

Multi dintre soferii care transporta persoane au un limbaj agresiv. Acestia vorbesc urat cu pasagerii, injura in trafic si au mereu un limbaj care lasa de dorit. Nu se procedeaza in nici un caz astfel cand in jurul tau ai destui de multi oameni.

Nu fuma in timpul transportului

[adsenseyu1]

Fumatul e un viciu pe care il au multe persoane. E greu sa scapi de el. Unii nici macar nu vor sa scape. Nu spune nimeni ca soferii nu au voie sa fumeze, insa nu e politicos sa fumezi cand ai calatori. Sa ne gandim de exemplu la un autocar care transporta 20 de persoane. In el se afla 7-8 fumatori. Soferul fumeaza tot drumul, insa calatorii in mod clar nu au voie. E normal?  E civilizat? Si, mai mult decat atat, ce ne facem cu pasagerii care nu fumeaza si sunt deranjati de fumul de tigara? Cel mai bine e sa eviti in totalitate astfel de practici daca esti unul din soferii care transporta persoane.

Ai o tinuta adecvata

Sunt firme de transport care impun angajatilor sa aiba o anumita tinuta. In tarile civilizate, soferii se remarca prin tinuta eleganta pe care o au. In Romania insa, multe din companiile de acest gen nu au o tinuta obligatorie. Insa, tu ca si sofer trebuie sa ai bunul simt de a te prezenta imbracat adecvat, nu cu bustul gol si pantaloni scurti.

Acestea sunt o parte din regulile pe care ar trebui sa le respecte soferii din Romania care transporta pasageri. Unii insa, nici nu au auzit de ele.

0 Shares
You May Also Like