Filtrarea

5 sfaturi pentru alegerea unui ionizator apa

0 Shares
0
0
0

Atunci cand te gandesti sa incepi sa consumi apa alcalina, cel mai bine ar fi ca pentru inceput sa citesti totul despre ceea ce face un ionizator apa si care este modelul potrivit pentru tine. De aceea, este recomandat sa tii cont de urmatoarele cinci sfaturi atunci cand decizi ca ai nevoie de un astfel de aparat.

Filtrarea

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui ionizator apa. Ce rost ar avea apa alcalina ionizata daca aceasta nu este filtrata pentru a fi curata si pura? De aceea, unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le iei in seama este sa alegi un ionizator de apa care are un sistem de filtrare foarte bine pus la punct.

Cele mai potrivite sunt acele aparate care au incluse doua filtre, caci pe piata exista numeroase aparate de acest fel. Este esential sa verifici si dimensiunea filtrului, caci un filtru de dimensiuni mai mari este mult mai bun decat unul mic.

Trebuie sa verifici daca filtrul este ceramic, caci acestea sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba despre bacterii, protozoare sau microbi.

In acelasi timp, este important sa tii cont de pretul pentru un filtru, caci daca acestea sunt foarte ieftine, de cele mai multe ori acestea sunt de o calitate inferioara si nu vrei sa iti pui in pericol sanatatea ta si a familiei tale.

Produse chimice toxice

De multe ori, stiind ca apa de la robinet este contaminata, ionizatorul de apa foloseste stimulenti chimici toxici, pentru a-I creste nivelul de alcalinitate si al pH-ului.

Aceste produse chimice sunt clorura de sodiu si hipocloritul de sodiu, care poate fi daunator.  Acestea produc gaze toxice care sunt eliminate in incapere prin intermediul apei.

Este necesar sa se aleaga un ionizator apa care sa poate creste alcalinitatea apei fara a folosi aditivi toxici.

Tara de origine

Acesta este un factor foarte important atunci cand iei hotararea de a achizitiona un ionizator de apa, iar cele mai importante sunt acelea produse in Japonia sau Coreea.

Beneficiile-apei-alcaline

Este recomandat acest lucru deoarece aceste tari tin foarte mult la respectarea conditiilor de munca, de asemenea, ionizatoarele de apa  produse aici nu folosesc anumite materiale corozive  care se pot scurge in apa si pot duce la aparitia bolilor.

Garantia

Este important ca pentru fiecare aparat de ionizare a apei sa se citeasca foarte bine certificatul de garantie, caci in acest fel veti afla despre ce va ofera compania in cazul in care produsul se strica.

Evident, cea mai buna garantie este aceea pe toata durata vietii, atat pentru piese, cat si pentru rezultatele obtinute in urma utilizarii aparatului.

Placile

Placile reprezinta cea mai importanta parte a unui ionizator apa si exista foarte multe combinatii diferite legat de tipul de placi. Se pot alege fie de 5,7,9,11 sau chiar 13. De asemenea trebuie sa alegi si materialul din care acestea sunt realizate.

Exista totusi mult mai multe detalii si informatii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un ionizator apa, insa trebuie sa tii cont si de cee ace poate fi pe placul tau sau sa te incadrezi in bugetul disponibil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Shares
You May Also Like