Cum sa iti cumperi cei mai buni ochelari atunci cand mergi la ski?

0 Shares
0
0
0

Exista doua forme de baza ale lentilelor. Lentilele sferice (rotunjite) se potrivesc cu forma ochiului curbandu-se atat pe orizontala cat si pe verticala pentru a oferi o vedere mai naturala. Cele mai recente versiuni torice variaza curbele pentru a oferi o imagine si mai realista.

Lentilele cilindrice (plate) se curbeaza numai vertical, in timp ce se indoaie in cadru. Ele prezinta un profil mai scazut decat lentilele sferice si, in general, costa mai putin, dar periferia vizuala poate fi distorsionata. Cele mai recente lentile cilindrice sunt prelucrate inaintepentru a oferi o vizibilitate periferica mai buna.

Deoarece unii oameni gasesc ca lentile de schimbare o lentila faff, lentile fotochromatice care se schimba repede de la lumina la intuneric si inapoi in timp ce va plimbati au devenit mai populare. Pe masura ce s-au dezvoltat, viteza cu care s-au schimbat sa imbunatatit si se poate intampla in cateva secunde. O recomandare a specialistilor merge catre ochelari sport Uvex.

Protectie UV si anti-ceata

Toti ochelarii de protectie pe care ii examinam afiseaza 100% din razele ultraviolete daunatoare si au o acoperire a lentilelor care impiedica incetosarea si zgarieturile. Unii au caracteristici suplimentare anti-ceata, cum ar fi aerisirea pentru a preveni ceata in interiorul obiectivului sau o acoperire care respinge apa pentru a preveni formarea picaturilor pe lentila.

Protejati straturile suplimentare prin luarea ochelarilor de pe casca pentru a ii depozita in sacul lor la sfarsitul zilei si curatati-i doar cu o carpa pentru lentile. Sacul de ochelari inclus de obicei se dubleaza ca o carpa de curatat.

Aerisirea

Supapele de ventilatie ale ramei si / sau lentilelor pot ajuta fluxul de aer prin ochelari in timpul calatoriei, pentru a preveni aburirea. Obiectivul dublu pe toti ochelarii, cu exceptia celor de baza, ajuta si el.

Pentru barbati ochelarii de protectie pot veni intr-o varietate de forme cadru, dimensiuni si stiluri.

Ochelarii speciali pentru femei au in mod obisnuit un cadru mai restrans si mai mic pentru a se potrivi mai bine pentru o fata mai mica a femeii.

Ochelarii de copii sunt conceputi pentru fete mai mici si sunt de obicei echipati cu lentile simple, ieftine pentru a-si imbunatati durabilitatea si a ramane la un pret mic.

Dimensiunea cadrului de ochelari poate varia in functie de dimensiunea capului si a fetei dvs. sau de stil si de aspectul pe care il urmati. In ultimele anotimpuri ochelarii de dimensiuni mari sau supradimensionati au devenit din ce in ce mai populari.

Ochelarii de oglinda mici au o potrivire mai mica, fiind mai ingusti, mai scurti si mai usori decat alte dimensiuni ale cadrelor. Sunt conceputi pentru fete mai mici sau pentru schiori care cauta in mod special un design de ochelari mai mici.

Ochelarii de protectie Medium Frame au o adancime, latime si inaltime foarte ridicata.

Ochelarii de protectie cu cadru mare au un cadru foarte lat, inalt si adanc, care se potriveste cel mai bine fetelor mai mari, sau pentru schiorii care cauta un stil de ochelari de dimensiuni mari.

0 Shares
You May Also Like