Relocarea depozitelor – beneficii

Relocarea depozitelor – beneficii

0 Shares
0
0
0

Relocarea depozitelor – beneficii
Mutarea in alt depozit reprezinta oportunitatea de a avansa in cadrul afacerii si de a reface stocurile existente. In acelasi timp, relocarea presupune si cresterea productivitatii zilnice prin obtinerea unui spatiu organizat mult mai eficient.

Sunt si cativa pasi pe care va trebui sa ii urmariti pentru a evita diverse blocaje inutile si pentru a avea garantia ca ati procedat corect. Mai jos va oferim si cateva sfaturi pentru a obtine o relocare de succes.

In primul rand indiferent ca vorbim despre relocare sau despre activitatea de amenajare a unui depozit discutia porneste tot timpul de la rafturi. Alegeti rafturile care sa vajute cel mai bine in procesul de relocare a depozitului si care sa va ofere spatiile necesare depoztarii obiectelor din depozit.

Exista si legi sau reguli aferente unui proces de constructie, care pot sa fie complicate. Desi depozitul in care va mutati se afla in acelasi oras, sunt reguli de constructie diferite in functie de zona din oras.

[adsenseyu1]

Va recomandam sa va informati cu privire la autorizatii si la conditiile ce trebuie indeplinite inainte sa demarati constructia si sa incepeti sa relocati depozitul.

Inainte de a va muta trebuie sa va asigurati ca depozitul va indeplini normele de siguranta. Verificati daca exista mai multe iesiri pentru situatiile de urgenta si asigurati-va ca iesirile se evidentiaza corespunzator.

Aveti produse care au iesit din uz? Atunci este momentul sa le vindeti sau sa le trimiteti la casat si astfel in depozit locul nu va mai fi ocupat de produse inutile.

Atunci cand relocati un depozit ar trebui sa va luati timpul necesar pentru a planifica intreaga relocare dar si asteptarile pe care le aveti referitor la ce urmeaza sa castigati din aceasta operatiune.

Va recomandam sa va imaginati modul in care va arata depozitul dupa ce terminati si sa va dati seama daca veti avea ceva de castigat din modurile de amplasare ridicate.

Va recomandam, de asemenea, si sa cereti ajutorul unei echipe de specialisti in relocari, pentru a putea stabili cu exactitate schita pentru noul depozit, o schita in care sa fie incluse si rafturile sau diverse obiecte de depozitare.

[adsenseyu1]

Luand in calcul vechiul mod de amplasare pentru produse va puteti ghida pentru a intelege care sunt schimbarile pe care le puteti face si de asemeena ce puteti face la fel cum era in vechiul depozit.

In zilele urmatoare determinati zonele aglomerate aflate in depozit si gasiti o solutie pentru a le trasforma in zone eficiente si accesibile.

In majoritatea cazurilor angajatii si supraveghetorii au si idei bune in legatura cu modul in care functioneaza zilnic depozitele. Intrebati angajatii ce vor de la noul spatiu si daca sunt sugestii cu privire la acest spatiu in asa fel incat sa creasca productivitatea. Acestia va vor oferi informatii utile si vor fi si implicati in procesul prin care se iau deciziile.

Este recomandat sa va faceti si un plan. Desi aveti experienta din vechiul depozit va puteti imagina noua schita pentru depozit tinand cont de nevoile particulare. Utilizati schita pentru a va imagina unde vor fi amplasate rafturile metalice si in acest mod veti avea si achizitii eficiente.

0 Shares
You May Also Like