Skype pentru Android si iOS iti permite videchat cu 24 de persoane simultan

Skype pentru Android si iOS iti permite videochat cu 24 de persoane simultan

0 Shares
0
0
0

Skype pentru Android si iOS iti permite videchat cu 24 de persoane simultanCapabilitatile de videochat pentru grup, pentru sistemul de operare al mobilului tau, vor fi disponibile in lumea larga, pana la sfarsitul lui Martie 2016. Pentru studio videochat Bucuresti, intra pe Angelsoflove.ro!

Ideea de “group video calling” (video call sau videochat de grup) nu este una tocmai noua, dar Skype, care este una dintre cele mai cunoscute aplicatii pentru videochat – nu a suportat-o pana acum.

Astazi, cei de la Microsoft au anuntat ca optiuni noi de video calling pentru grupuri vor fi disponibile pe Skype pentru iOS si pentru Android. Pentru inceput, capabilitatea acestei extensii a aplicatiei Skype, va fi disponibila doar pentru utilizatorii din America de Nord si Vestul Europei, iar o disponibilitate mai larga la nivel global, este planuita pana la sfarsitul lunii Martie, 2016.

La cel mai inalt nivel, capabilitatea de video call pentru grup a Skype, suporta pana la 25 de participanti, poate reda video la rezolutii full hd (1080p) si te lasa sa exectuti flip, intre camerele frontale si cele de spate, de pe smartphone-ul tau.

[adsenseyu1]

Expertii si programatorii de la Skype au trebuit sa faca un research complex, pentru a adapta UI-ul pe ecranele mai mici ale smartphone-urilor, asta nefiind o problema daca foloseati Skype pe un desktop de exemplu. Pana acum, se pare ca acestia au avut succes, aplicatia functioneaza excelent.

O vizualizare a ceea ce transmiti (sursa video pe care o transmiti) este intotdeauna amplasata pe partea din dreapta-jos pe ecranul smartphone-ului, atunci cand folosesti aplicatia si pe masura ce mai multe persoane se alatura acestui videochat, grid-ul (lista) cu noi utilizatori si preview screen-uri, se va modifica si ea corespunzator, pentru a-ti putea afisa cat mai multi participanti posibili, din maximul de 25.

Dar, o data ce ai ajuns la un numar de 7 participanti, display-ul (gridul in speta) se rearanjeaza pentru a pune in evidenta persoana care vorbeste “default”, cu toti ceilalti participanti aliniati pe partea de jos a ecranului.

[adsenseyu1]

Poti executa dupa aceea “swipe” pe acea linie a participantilor la videochat, pentru a putea gasi cu usurinta un caller individual si il poti amplasa pe ecran, pentru a putea vizualiza oricand ceea ce vede si el, nelasand Skype sa-ti modifice astfel, modul de vizualizare al paginii si al ferestrelor video.

Noua aplicatie face mult mai usoara invitarea de anumite persoane (noi utilizatori) la videochat, pentru grupul tau. Folosind instrumentele pentru sharing default, prezente pe Skype pentru iOS si Android, poti trimite cuiva un mesaj de pe platforma ta, cerandu-i sa se alature unei ferestre de chat (conferinte) pe Skype.

De exemplu, poti da share unui link catre o alta persoana prin aplicatia iMessage si cand recipientul executa click pe acel link, acesta va fi redirectionat in mod automat pe o fereastra de videochat a grupului de pe Skype, fara a fi nevoie ca acesta sa fie adaugat in lista de contacte, cu userul sau de pe Skype.

Toate acestea sunt avantaje in plus pentru videochatul de grup, iar aceasta aplicatie le pune in evidenta cu foarte mult succes.

0 Shares
You May Also Like