Surprinde-i pe cei dragi cu un brad autentic

Surprinde-i pe cei dragi cu un brad autentic

0 Shares
0
0
0

Magia sărbătorilor se resimte în mai multe moduri, de la alegerea bradului până la împărțirea cadourilor și pregătirea mesei în familie, totul are un farmec aparte în această perioadă feerică. Spiritul Crăciunului se simte prin fiecare detaliu cât de mic care participă la conturarea unui decor familiar și prietenos.

Atunci când se adună fiecare persoană importantă din viața ta în jurul bradului, este important ca acesta să fie cât mai realistic și să păstreze ideea autentică de brad natural de Crăciun. Dar cum putem face asta fără a fi nevoiți să achiziționăm unul adevărat? O variantă mai sustenabilă și mai economică este alegerea unui brad artificial cu aspect natural care să imite cât mai bine realitatea.

Ce anume oferă ideea de aspect natural la brazii artificiali?

  1. Acele – acestea trebuie să fie cât mai aproape de realitate și să fie cât mai rezistente totodată. Printre modelele care redau cel mai bine acest aspect se numără gama Super Lux, cele care au ace de tip 3D și mai ales cele care sunt compuse atât din ace 3D, cât și 2D. Modul în care acestea sunt organizate oferă o imagine realistică și au parte de o frumusețe deosebită.
  2. Bogăție moderată – modul în care sunt dispuse crengile și multitudinea acestora este un alt factor care participă la conturarea ideii de real. Cele care sunt prea încărcate sau prea ”perfecte” se vor da de gol cu ușurință și nu vor oferi iluzia de brad natural dorită. Cu cât sunt mai bine proporționate și împărțite pe fiecare rând, crengile vor avea un aspect mai apropiat de cel al pomilor adevărați.
  3. Suportul – suportul joacă un rol important, deoarece acesta participă la crearea unei iluzii perfecte atunci când este realizat din metal. Prin comparație cu cele care au drept suport niște piciorușe mici din plastic, cele din metal ne duc cu gândul la un suport clasic, pe care ni-l amintim încă de când eram mici. Brazii care vin cu suport tip ghiveci sunt cele care dau cel mai bine sentimentul de brad natural și sunt alegerea acre oferă cea mai multă stabilitate.
  4. Vârful – deși acesta urmează a fi împodobit și își pierde mult din vizibilitate, vârful bradului poate participa considerabil la redarea ideii de real. Cu cât este mai ramificat și mai înalt, acesta va părea mai realistic și va avea un efect vizual puternic.

Răsfoiește catalogul și descoperă modelul potrivit

În cadrul magazinului online brazicraciun.net vei descoperi o gamă variată de brazi cu aspect natural, de dimensiuni diferite și modele care mai de care mai moderne. Astfel, poți avea un brad care să imite cât mai bine unul real, dar care să aibă totuși un design aparte și în pas cu noile tendințe.

Descoperă efectul acelor 3D și 2D și bucură-te de magia sărbătorilor alături de cei dragi, într-un cadru tradițional și autentic de Crăciun. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să contactezi echipa noastră online sau telefonic. Suntem aici să dăm farmec sărbătorilor tale!

0 Shares
You May Also Like