Servicii de inchirieri imprimante la indemana ta

0 Shares
0
0
0

La prima vedere, inchirierea unei imprimante multifunctionale nu pare sa fie o afacere atat de buna, daca stai sa te gandesti la preturile relativ mici la care au ajuns sa se comercializeze astazi imprimantele, in general. Astfel, cu cateva sute de lei, oricine isi poate achizitiona astazi o multifunctionala laser second hand cu scanner, copiator si imprimanta, la care vei avea practic intreaga munca de secretariat la degetul cel mic.

Diferentele intre o multifunctionala obisnuita si una profesionala se vad insa in privinta serviciilor oferite. Astfel, la o imprimanta profesionala vom putea printa planse de dimensiuni mari, ceea ce nu este posibil in cazul imprimantelor de uz casnic. De asemenea, cartusul laser si viteza de imprimare ne permit sa listam cateva sute de foi in cateva minute, fara a astepta indelung pentru finalizarea operatiunii, precum in cazul dispozitivelor obisnuite.

Nu mai punem la socoteala ca si imprimarea este alta, imprimantele laser avand avantajul acuratetii imaginilor chiar si dupa ore intregi de functionare. Di acest motiv, companii care isi permit acest lucru apeleaza mai degraba la inchirieri imprimante, in locul achizitionarii si punerii in functiune pe holurile institutiei.

In ceea ce priveste motivele, acestea sunt destule. In primul rand, achizitia unei imprimante presupune blocarea unor sume de bani, care, in cazul imprimantelor profesionale, nu sunt deloc de neglijat. De asemenea, necesita angajarea unei persoane calificate care sa foloseasca dispozitivul. Nu in ultimul rand, avem costurile legate de intretinere si de schimbarea consumabilelor.

Ei, bine, toate aceste probleme enuntate mai sus dispar in momentul in care vei apela la un centru de inchirieri imprimante Bucuresti. Serviciile oferite sunt peste tot ceea ce ai vazut pana acum, aceasta presupunand ca in costul inchirierii vei beneficia de transport si instalare gratuite. Acest lucru putem spune ca ne este de mare avantaj, dat fiind ca vorbim despre niște echipamente destul de voluminoase si de grele.

In ceea ce priveste instalarea, si acesta este un atu, cate vreme alti retaileri de pe piata iti lasa dispozitivul la usa si se fac nevazuti. Iar faptul ca un specialist va veni la tine acasa ori la birou pentru a-ti instala si optimiza echipamentele informatice si accesoriile reprezinta un mare plus pentru tine.

Nu in ultimul rand, la un centru de inchirieri imprimante vei beneficia de multe alte servicii pe care alte companii nu le ofera. In primul rand, acesta asigura mentenanta gratuita pe perioada contractului, pentru echipamentele predate in custodie.

In al doilea rand, vorbim despre asigurarea consumabilelor, in cazul in care am facut un calcul cu privire la necesarul estimat de coli pe care am dori sa le printam. Nu in ultimul rand, companiile specializate iti pot pune la dispozitie personal specializat atat pentru initierea in folosirea echipamentului, cat si pentru urmarirea lui la lucru, zi de zi.

0 Shares
You May Also Like