Cum se aleg corect florile

0 Shares
0
0
0

Vei descoperi ca ai nenumarate ocazii in care sa oferi flori. Nu trebuie sa cumperi doar flori de ziua de nastere. Click aici pentru cele mai interesante buchete pentru orice ocazie.

Odata ce cunoasteti semnificatia florilor, selectarea celor potrivite nu va fi doar usoara, ci si placuta.

Desi toate florile pot face orice eveniment sau moment special, alegerea celor care spun exact ceea ce vrei poate aduce adancime, sentiment si expresie aditionala la aceasta ocazie. Odata ce cunoasteti semnificatia florilor, selectarea celor potrivite nu va fi doar usoara, ci super placuta.

Este posibil sa fiti familiarizati cu semnificatiile populare ale catorva flori deja. Trandafiri au o asociere puternica cu dragoste, margaretele cu fericire, crinii se conecteaza cu pace si floarea-soarelui are reputatie de putere, dar toate florile au sensuri. Folosindu-le in cadouri florale, exponatele vor impartasi aceste sentimente  intr-un mod subtil si incantator.

Semnificatiile florilor provin din ceea ce este cunoscut sub numele de “Limba florilor”, iar aceasta colectie de semnificatii si modul in care au fost adunate se intorc in secole. Culturile de-a lungul istoriei si timpului au observat modul in care plantele, in special florile lor, arata, se simt, au gust, cresc si sunt de folos si au semnificatii asociate pe baza acestor atribute.

Aceste semnificatii au fost folosite pentru a identifica florile, pentru a transmite cunostinte importante despre plante de-a lungul generatiilor si, de asemenea, ca limba codificata in societatile in care comunicarea, in special de natura mai romantica sau sentimentala, trebuia sa fie pazita.

Oamenii din perioada victoriana au facut ca Limbjula Florilor sa fie extrem de popular daca era folosita nu numai pentru mesajele dintre prieteni, iubiti si chiar dusmani, ci si pentru bijuterii, mobilier, lucrari de arta, textile si gradini in mod natural si expozitii florale. Nu multi oameni ai timpului viseaza sa organizeze o cina romantica fara a lua in considerare cu atentie semnificatiile fiecarei flori.

Astazi, intoarcerea noastra la o intelegere mai profunda a naturii aduce la viata Limba Florilor. Sensurile florilor si aplicatiile lor devin tot mai populare pe masura ce cautam sa apreciem, sa protejam si sa traim in armonie cu prietenii nostri botanici.

Aveti posibilitatea sa alegeti florile perfecte pentru ocazii in viata voastra si sa aduceti armonia naturii gandindu-va la ceea ce doriti sa spuneti, sa exprimati si sa impartasiti cu familia si prietenii. Uitati-va la personalitatea celor implicati in celebrarea dvs. si potriviti semnificatiile florilor cu ele sau alegeti flori care va exprima sperantele pentru cei prezenti.

Iata cateva ocazii si flori pe care le puteti selecta, care se vor potrivi cu ceea ce doriti sa  exprimati.

Prima data – Trandafiri galbeni inseamna noi prietenii, relatii si inceputuri si pot exprima dorinta de a fi deschisi la o alta data daca totul merge bine.

Copiii noi – Bujorii impartasesc urari de noroc, prosperitate si sanatate viitoare, precum si un mod a raspandi stirile fericite despre nastere.

Aniversarea – nu ma uita este o floare minunata pentru orice aniversare, deoarece acestea indica o promisiune de a va aminti de sarbatorit intotdeauna si ca va ganditi la amintiri speciale intre voi. De asemenea, inseamna iubire adevarata.

0 Shares
You May Also Like