Romanii cauta an de an oferte in Paralia Katerini pentru vacanta

0 Shares
0
0
0

Ti-ai facut deja planuri pentru vacanta pe litoralul romanesc? Orice statiune alegi de la noi, trebuie sa iei in considerare si faptul ca unele sejururi in tari precum Grecia pot fi chiar mai ieftine decat la noi, iar asta inseamna nu doar cazare, ci toate optiunile de care ai nevoie, inclusiv transportul.

Daca vrei sa te convingi, studiaza oferte in Paralia Katerini disponibile la Filadelfia Turism si vei observa ca poti alege un sejur all inclusive la preturi de sub 200 de euro.

Paralia Katerini este o statiune situata pe Riviera Olimpului, este de fapt statiunea orasului Katerini si la sud de statiune, la aproximativ 70 de kilometri este Salonic. Riviera Olimpului are plaje intinse, dealuri cu maslini si vita de vie si chiar pini.

In Paralia Katerini te vei simti cu siguranta ca si acasa, pentru ca aici vin foarte multi romani in fiecare an, iar personalul hotelier, chelnerii si vanzatorii sunt toti obisnuiti cu romanii si cu limba romana. De aceea ofertele in Paralia Katerini sunt atat de populare.

Paralia Katerini este una dintre optiunile care se potrivesc celor cu bugete mai mici pentru vacanta. Pentru cei cu bugete mai mari exista Santorini, Creta sau altele. Iar daca alegi Paralia, nu trebuie sa stai neaparat intregul sejur in aceasta statiune. Stai o zi sau doua si apoi poti sa folosesti statiunea ca punct de plecare pentru a vizita si alte locuri.

Prima optiune imediata e chiar orasul Katerini, care este foarte cochet. Apoi, ai ocazia sa mergi si in Salonic, sau in statiunile din apropiere si unele manastiri, cum este manastirea Dionisos sau ansamblul de manastiri de la Meteora, care trebuie vazut macar o data in viata.

Daca nu ai fost niciodata in Paralia Katerini, merita sa incerci ceva complet nou! Statiunea este destul de aproape de Romania, astfel ca poti ajunge aici si cu masina daca nu vrei sa alegi transportul cu autocarul. Alege oferte in Paralia Katerini de la Filadelfia Turism si beneficiaza de toate serviciile incluse la un pret bun! Doar daca ajungi si tu aici vei intelege de ce aleg multi romani aceasta destinatie de vacanta.

0 Shares
You May Also Like