Ce trebuie sa contina o trusa de machiaj?

Ce trebuie sa contina o trusa de machiaj?

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele care trebuie sa participe la un eveniment important precum o nunta, un botez sau orice alt eveniment de o asemenea importanta, trec pragul unui salon de infrumusetare pentru un make up de nota 10.

Ei bine, pentru viata de zi cu zi, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia spre trusele Sleek makeup pe care le folosesc ori de cate ori pleaca undeva de acasa.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin despre tot ceea ce trebuie sa contina o trusa de machiaj completa, incepand de la un ruj Sleek si pana la toate celelalte produse cosmetice.

Asadar, in primul rand o trusa de machiaj completa trebuie sa contina un primer, care se aplica imediat dupa curatarea si hidratarea pielii si inainte de aplicarea fondului de ten. Acest produs are forma unui gel transparent si matifiaza pielea si acopea porii, si ajuta la prelungirea vietii fondului de ten.

Primer special pentru pleoape este al doilea produs care trebuie sa se regaseasca intr-o trusa de machiaj, iar rolul sau este acela de a fixa fardul si de a evita strangerea lui in pliurile pleoapelor.

Fara doar si poate, fondul de ten este un produs care nu lipseste din nici o trusa de machiaj, iar acesta trebuie ales de catre femei in functie de tenul lor natural dar si in functie de nevoile pielii. Actiunea fondului de ten poate fi folosita de un anticearcan, cel care ascunde cearcanele si care confera luminozitate privirii.

O trusa de machiaj completa are in componenta sa neaparat si o pensula care se foloseste pentru intinderea fondului de ten, si chiar si un buretel special folosit in acelasi scop. Pensula poate sa mai fie folosita si pentru aplicarea fardurilor pentru pleoape, pentru aplicarea anticearcanelor sau a pudrei.

Pudra este o alta componenta necesara a unei truse de machiaj. Ea este cea care are rolul de a finisa machiajul si de a fixa mult mai bine fondul de ten. Pudra este extrem de eficienta pentru ca ea este cea care ajuta pielea sa nu mai luceasca pe timpul zilei.

Fardul pentru obraz este si el prezent intr-o trusa de machiaj completa, si are rolul de a contura trasaturile dar si de a sculpta pometii.

Fardurile pentru ochi atat in nuante naturale folosite pentru machiajele din viata de zi cu zi, cat si culorile stridente pentru smokey – eyes, sunt si ele nelipsite dintr-o trusa de machiaj completa.

Eyeliner in nuantele preferate trebuie sa fie neaparat intr-o trusa de machiaj, insa dintr-o astfel de trusa nu trebuie niciodata sa lipseasca dermatografu negru. Femeile carora nuanta ochilor le permite, pot sa opteze si pentru creioane in nuante de verde, maro, gri, albastru. Foarte utile sunt deasemenea si creioanele pentru conturarea sprancenelor.

Rujurile in nuantele naturale, si cel putin un jur de culoare rosie trebuie sa se regaseasca si ele intr-o trusa de machiaj. O asemenea trusa mai trebuie sa contina si mascara de culoare neagra si in orice alta nuanta dorita, dar si un spray pentru fixarea finala a machiajului, si nu in ultimul rand, betisoare igienice pentru corectarea machiajului in cazul in care este nevoie.

Ei bine, doamnele si domnisoarele care au acasa o asemenea trusa de machiaj, cu siguranta se pot machia pentru a participa la orice eveniment, nu doar in viata de zi cu zi.

0 Shares
You May Also Like