Navigatie auto si sisteme complete pentru autoturismul tau

0 Shares
0
0
0

Sistemele de navigatie auto vin cu o multime de functii care te pot ajuta foarte mult in trafic. Pe langa bine cunoscutul si utilul gps GPS, oferirea unei rute alternative, prin navigatie mai poti poti vizualiza filme, asculta muzica sau vorbi la telefon fara sa il folosesti. Online poti comanda navigatie auto si sisteme complete pentru autoturismul tau.

Poti alege o navigatie cu sistem de operare Android, ceea ce ofera si mai multe oportunitati. Pe magazinul online navigatiiandroid.ro vei descoperi numeroase produse de navigatie, potrivite pentru majoritatea marcilor si modelelor autoturismelor. Fie ca vrei sa cumperi o navigatie golf 5 sau VW, in ambele cazuri vei gasi ceva bun si eficient pentru autoturismul tau.

Totul este mai simplu cu ajutorul acestor sisteme! Daca parcarea nu este intocmai punctul tau forte sau o persoana apropiata iti foloseste masina, cu ajutorul camerei video din spatele masinii veti putea parca perfect. Navigatia va afisa pe ecran tot ce se afla in spatele autoturismului, fiind mai usor sa parchezi.

Nu vei risca sa lovesti vreun obiect scump sau sa zgarii masina ori sa o lasi intr-o pozitie incomoda. Cu ajutorul acestei camere, iti poti demonstra oricand nevinovatia in cazul unui eveniment neplacut in trafic, in deosebi atunci cand autoturismele stau prea aproape de tine.

Pastreaza legatura cu persoanele dragi doar cu o simpla atingere pe ecranul navigatiei! Dupa ce este montata si instalata navigatia, poti descarca toate contactele din telefon pe navigatie. In cele ce urmeaza vei putea prelua si initia apeluri fara sa folosesti telefonul.

Sistemele de navigatie android se conecteaza rapid cu telefonul tau si poti descarca toate  aplicatiile preferate. Ai posibilitatea de a vizualiza filme pe platformele utilizate in mod obisnuit, poti asculta muzica, radio online direct de pe navigatia auto. Nu te ingrijora in legatura cu montajul acesteia, pentru ca se va potrivi perfect in bordul masinii.

Beneficiezi de orice navigatie auto pentru autoturismul tau prin achizitionarea online. Comanda de pe navigatiiandroid.ro si vei primi toate cablurile necesare montajului acesteia, cat si cablurile auxiliare. Desi sistemul de operare al navigatiei este Android, acesta se poate conecta si cu un alt tip de telefon prin functia Bluetooth si o poti folosi fara probleme.

Vei putea primi toate notificarile de pe telefon, direct pe navigatie si nu va mai trebui sa iti utilizezi propriul gadget. Folosirea telefonului la volan este periculoasa si poate atrage amenzi destul de mari, pe langa faptul ca pune in pericol siguranta ta in trafic. Cu doar cateva atingeri vei putea verifica notificarile, poti apela, dar si vizualiza ruta cea mai rapida catre destinatia dorita.

Un alt beneficiu al acestor navigatii este faptul ca pot fi utilizate in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Indicatiile pe care le primesti de la GPS nu mai sunt furizate in limba engleza, ci cu usurinta le poti asculta in romana. Daca pana acum era dificil sa folosesti un astfel de sistem, astazi lucrurile s-au schimbat si devin din ce in ce mai facile.

0 Shares
You May Also Like