Lucruri de luat in considerare cand alegeti furnizorul de web hosting

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie sa va alegeti furnizorul de web hosting cu siguranta va doriti sa gasiti posibilitatea de a alege gazduire web ieftina, insa trebuie sa stiti ca exista cateva criterii importante pe care trebuie sa le ganditi atunci cand alegeti intre furnizorii de servicii de gazduire in comun, iar aceste criterii depasesc preturile. Ar trebui sa cautati urmatoarele caracteristici ale unui pachet de gazduire partajat.

Uptime

Cand cautati un plan de gazduire in comun, asigurati-va ca aveti anumite garantii in timp util. Minimul absolut pe care ar trebui sa-l accepti de la o gazda este 99%.

Viteza

Site-urile care partajeaza un server nu afecteaza viteza si performanta fiecaruia, folosind gazduirea partajata de la un furnizor de top, cu siguranta nu veti intampina probleme in acest sens.

Trafic

Factorul dvs. de trafic anticipat al site-ului web in decizia dvs. este foarte important. Nu este usor sa faceti proiectii despre traficul web, dar daca din orice motiv va asteptati la o cantitate mare de trafic, este posibil ca gazdele partajate sa nu fie potrivite, deoarece este posibil sa le incalcati politica corecta de utilizare.

Resurse

Resursele sunt intotdeauna limitate, aceasta este premisa de baza a intregului domeniu al economiei si se aplica in cazul gazduirii in comun. Atunci cand alegeti hosting comun, verificati tiparirea fina pentru ceea ce se incadreaza in politica lor de utilizare loiala.

Va provoca probleme celorlalti daca site-ul dvs. obtine o cantitate mare de trafic, daca vizitatorii dvs. descarca mase de continut sau un script determina incetinirea serverului, de exemplu. Anumite site-uri web podcast au intampinat probleme deoarece vizitatorii au descarcat si streaming fisiere mari, de exemplu.

Personalizare limitata

Daca aveti cerinte tehnice speciale, acest tip de gazduire web s-ar putea sa nu fie ideal pentru dvs. Nu aveti permisiunea de a utiliza software personalizat. De exemplu, daca aveti nevoie sa rulati un sistem de operare alternativ, cum ar fi FreeBSD sau scriptul PostgreSQL pentru baza de date, veti avea nevoie de propriul server daca planul dvs. de gazduire partajat nu le ofera.

Cea mai buna optiune, in acest caz, va fi un server virtual sau fizic, deoarece majoritatea utilizeaza MySQL si PHP, deoarece cele mai populare motoare CMS si constructorii de bloguri sunt proiectate sa lucreze cu ele.

Asistenta tehnica

Doar pentru ca acest stil de gazduire este ieftin, nu inseamna ca nu trebuie sa asteptati sprijin. Cautati o gazda cu agenti de asistenta tehnica care lucreaza in permanenta si care sunt tot timpul disponibili prin mijloacele pe care le veti gasi foarte utile, cum ar fi telefonul, e-mailul sau chat-ul live.

Mai presus de toate, trebuie sa tineti minte ca sunteti de acord. Partajati un server cu multi clienti, toti avand, in mod ideal, site-uri mici. Deoarece aceste site-uri sunt relativ usoare, acestea nu necesita multe resurse, astfel incat serverul nu va simti tulpina de a le gazdui impreuna.

Spatiu pe disc

Aceasta se refera la spatiul disponibil pe hard disk pe care il ofera o companie de gazduire utilizatorilor. Daca site-ul dvs. are o intensitate deosebita a imaginii sau dispune de fisiere audio pentru descarcare, veti dori sa va asigurati ca aveti suficient spatiu disponibil.

Monitorizati volumul de spatiu pe disc utilizat sau cantitatea de banda pe care o utilizati prin intermediul panoului de control al gazdei.

Panouri de control

Asigurati-va ca gazda dvs. include un panou de control cu ​​planul de gazduire partajat. Este in principiu o interfata bazata pe web care permite utilizatorilor sa gestioneze setarile de server de la confortul browserului lor web.

Faceti un singur clic pe Instalati aplicatiile

Pentru integrarea perfecta cu servicii cum ar fi WordPress CMS sau un constructor de site-uri web, cum ar fi Weebly, indreptati-va atentia spre o gazda care ofera facilitati de instalare usoara.

0 Shares