Este Huawei P9 un flaship cu un pret decent?

0 Shares
0
0
0

este-huawei-p9-un-flaship-cu-un-pret-decentProducatorii de smartphone-uri au incercat in anul 2016 sa aduca ceva total diferit pe piata. Absolut fiecare dintre ei. Un exemplu Samsung a realizat S7 si S7 Edge care sunt rezistente la apa, dar si la praf, iar LG G5 a venit cu doua camere care prezinta functii diferite, iar acum Huawei a venit cu un nou smartphone care prezinta, de asemenea, doua camere, dar acestea lucreaza impreuna.

De asemenea chinezii au mai adaugat si o baterie mare, insa au pastrat design-ul fin si elegant al telefonului. Totodata, majoritatea telefoanelor vin impreuna cu cele mai noi accesori precum casti performante sau cu un incarcator telefon foarte bun.

Multi useri recunosc ca nu au folosit un Huawei P9. Asadar, din puctul de vedere al specificatiilor unui Huawei P9, terminalul nu este remarcabil dar nu este nici un telefon care se afla pe ultima pozitie a clasamentului. Putem garanta ca design-ul telefonului atrage cei mai multi cumparatori chiar daca acestia au fost destul de sceptici atunci cand au vazut primele poze.

Trebuie sa admitem ca Huawei P9 este un telefon subtire, elegant, acoperit aproape in intregime de metal si care are un aspect foarte placut. Mai mult de atat, prototipul se simte foarte bine in mana si nu ofera senzatia de scapare.

Huawei P9 vine impreuna cu sistemul software Android 6, iar acest lucru era deja destul de evident. Un alt lucru destul de evident era ca producatorul ii va aplica o interfata personalizata. Totusi, un lucru este destul de vizibil: telefonul chinezesc incearca sa copieze unele elemente ale design-ului iOS.

Pe de o parte, bara creata special pentru notificari se poate folosi extrem de usor este foarte utila in special pentru timeline-ul dint stanga notificarilor aparute. Pe de alta parte, in cazul in care doresti sa accesezi sau sa amani o notificare, spre exemplu snooze, mai intai trebuie sa expandezi bara de notificari deoarece actiunea nu poate fi accesata din prima.

Multi utilizatori spun ca luncher-ul nu are un aspect estetic deoarece toate aplicatiile sunt pe desktop. Evident ca acest lucru poate fi rezolvat, utilizatorul creandu-si propriul desktop. Tot ceea ce aveti nevoie este rabdare deoarece dupa ce accesati anumite aplicatii precum Google Now Launcher sau Nova Launcher si realizarea unor customizari puteti face din Huawei P9 un device extrem de util.

Trecand peste aceste aspecte care nu sunt atat de placute, chinezii de la Huawei au facut o treaba destul de buna cu Androidul de pe noul model. Meniul de settings este foarte bine realizat si organizat si prezinta un mod de cautare foarte bun. De asemenea si partea de inchidere a aplicatiei prezinta si ea ceva in plus. Aceasta arata cata memorie RAM mai este libera dupa ce aplicatiile au fost oprite.

Huawei P9 nu prezinta mult bloatware. Pe prototip sunt instalate in jur de 10 aplicatii, printre care una este legata de sport si iti masoara atat pasii cat si distanta parcursa. De asemenea mai exista si aplicatiile HiCare, EyeEm, Mirror, WPS Office si asa mai departe.

0 Shares
You May Also Like