Destinatii perfecte pentru luna de miere in Romania

Destinatii perfecte pentru luna de miere in Romania

0 Shares
0
0
0

Destinatii perfecte pentru luna de miere in Romania
Sunt o multime de motive pentru care oamenii fac rezervari la hoteluri litoral. Unii vor sa mearga in concediu la mare, altii sunt veniti cu diverse afaceri in zona, altii vor sa-si petreaca luna de miere.

Daca si tu cauti sa iti faci rezervari la hoteluri litoral pentru vara aceasta, iti recomandam Hotel Parc. Toate detaliile le gasesti pe ParcMamaia.ro.

Romania este o tara frumoasa si unii romani stiu asta si apreciaza ceea ce au in aceasta tara. Avem norocul de a putea merge cu usurinta atat la munte, cat si la mare, atat in Delta, cat si in alte locuri superbe.

Astazi vorbim despre destinatiile care ar putea fi potrivite pentru persoanele care aleg sa-si faca luna de miere in Romania.

Delta Dunarii

Frumoasa Delta asteapta cuplurile de indragostiti sa-si petreca luna de miere in cea mai bine conservata rezervatie de acest gen din Europa. In Delta va veti putea bucura de plimbari cu barca, relaxare privind plante, animale si pasari specifice zonei si de delicatese cu specific pescaresc. Minunata Delta va va intampina cu locuri de cazare linistite si cu oameni dornici sa primeasca turisti.

[adsenseyu1]

Lacul Albastru

In judetul Maramures, mai exact pe teritoriul orasului Baia Sprie se afla deosebitul lac Albastru. Acesta s-a format in urma prabusirii unei galerii de mina si are o apa atat de albastra incat ti se pare ireala. Se merita sa vizitati acest lac si sa va bucurati de momentele de relaxare petrecute pe malul sau. Si daca tot ajungeti in Maramures, mai sunt o multime de locuri de vizitat.

Vulcanii noroiosi

Judetul Buzau va asteapta. Puteti vizita vulcanii noroiosi de pe teritoriul acestui judet, vulcani unici in Romania. Zonele pe care se afla gaze active sunt umede, ceea ce da zonei un aspect deosebit.

Cascada Cailor

In Romania ne putem bucura si de splendidele cascade. Una dintre ele este Cascada Cailor. Aceasta se afla in Muntii Rodnei, mai exact in statiunea Borsa. Privelistea este una magica pe care trebuie sa o vedeti in luna voastra de miere.

Cimitirul Vesel

[adsenseyu1]

Cu siguranta ati auzit de Sapanta si mai ales de Cimitirul Vesel. Unic in Romania, pe pietrele din acest cimitir sunt trecute mesaje vesele in memoria celui decedat. De asemenea, pe pietrele funerare veti putea vedea si imagini sugestive pentru textul scris.

Insula Ovidiu

Insula Ovidiu este o insula naturala, unica in Romania, situata in apropierea statiunii Mamaia. In sezonul estival ea este vizitata zilnic de o multime de turisti, unii dintre ei ramanand si peste noapte. Locurile de cazare sunt insa limitate. Experienta este una unica si se merita sa o incercati.

Am vorbit mai sus de o foarte mica parte din locurile din Romania pe care trebuie sa le vizitati. Profitati de faptul ca aveti in curand luna de miere si alegeti o destinatie din Romania. Cu siguranta va veti intoarce cu experiente unice si amintiri minunate. Avem o tara frumoasa si trebuie sa o apreciem la adevarata ei valoare.

0 Shares
You May Also Like