De ce laptopurile sunt preferate in defavoarea Pc-urilor?

0 Shares
0
0
0

In trecut, majoritatea utilizatorilor care aveau de ales intre un laptop si un PC pe care sa le foloseasca acasa, isi indreptau atentia spre un PC, datorita faptului ca se stia la vremea respectiva ca din punct de vedere al performantelor, PC-urile sunt mult mai bune decat laptopurile.

Odata cu trecerea timpului insa, lucrurile au inceput incetul cu incetul sa se schimbe, iar producatorii de laptopuri au inceput sa scoata pe piata echipamente din ce in ce mai performante, care au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate de catre lume.

In prezent, laptopurile au depasit cu mult numarul de unitati vandute, in comparatie cu PC-urile, iar acest lucru este logic daca stam sa ne gandim putin.

Un laptop poate sa fie cel putin egal cu un PC din punct de vedere al performantelor, asa ca acesta este un prim motiv pentru care se pare ca foarte multi utilizatori aleg sa isi indrepte atentia spre laptopuri in defavoarea PC-urilor.

Plus de asta, un PC ocupa destul de mult spatiu intr-o incapere, pentru ca acesta trebuie sa fie asezat pe un birou, in timp ce un laptop poate fi tinut pe o masuta, poate sa fie folosit si in pat, si pe birou, asa ca avem inca un motiv pentru care putem spune ca laptopurile sunt mai de preferat decat PC-urile.

Un laptop iarasi este mult mai comod, si este si portabil in comparatie cu un calculator clasic, asa ca este mult mai usor sa folosesti un laptop decat un PC, motiv pentru care iarasi putem spune ca aceste echipamente sunt indreptatite sa le ia fata PC-urilor privind numarul de unitati vandute.

Mai mult decat atat, un laptop poate sa fie dus de catre utilizator fara probleme de acasa si pana la servici, sau poate fi luat in week-enduri si dus alaturi de utilizator la munte sau in alte locuri, pe cand un PC este mult mai dificil de transportat.

Asadar, acestea ar fi doar cateva dintre cele mai importante motive pe care le putem mentiona, datorita carora laptopurile au luat in ultimii ani de zile fata PC-urilor, privind vanzarile.

Cei care isi doresc un laptop, au posibilitatea oricand de a se orienta spre laptopuri sh, iar alegandu-si un asemenea model, vor reusi sa economiseasca si o suma frumusica de bani.

Un amanunt important referitor la aceste echipamente second hand, ar fi acela ca ele pot sa fie chiar si de cea mai noua generatie, la cele mai avantajoase preturi.

Exista insa si laptopuri refurbished pe piata, care sunt si ele performante, si care au preturi atractive, asa ca utilizatorii pot sa isi aleaga oricand un asemenea model de laptop.

Utilizatorii care isi doresc neaparat un echipament nou, pot sa se orienteze spre un laptop nou, si cu siguranta vor gasi modele de la cele mai noi branduri de pe piata.

Asadar, exista o multime de motive pentru care utilizatorii prefera laptopurile in defavoarea PC-urilor, iar modele de laptopuri cu siguranta se gasesc foarte multe, asa ca pentru utilizatori acesta nu poate fi decat un motiv de bucurie.

0 Shares
You May Also Like