Ce este folia stone guard polimerica?

0 Shares
0
0
0

Astazi vorbim despre laminatoare, mai exact despre un tip de folie transparenta, care poate fi aplicat pentru a proteja suprafata masinilor.

Sa vedem despre ce tip de folie este vorba, pentru a putea afla si utilitatea ei.

Oraguard 270, folia stone guard polimerica este asadar vedeta subiectului de astazi. Acest tip de folie transparenta poate fi, asa cum mentionam mai sus, folosita pentru protectia masinilor dar se poate aplica cu succes si pe suprafete drepte sau usor curbate, de regula pe partile inferioare ale masinii dumneavoastra, cum sunt: bara din spate, bara din fata, pragurile, aripile sau usile. Poate fi insa aplicat si in interiorul autovehiculului.

ORAGUARD® 270 face parte din linia de produse Stoneguard, conceputa pentru a proteja suprafata vehiculului. Daca doriti sa protejati vopseaua existenta a masinii dumneavoastra, seria 270 este cu adevarat o alternativa economica fata de alte folii de protectie a vopselei care exista pe piata.

Este un produs pe baza de PVC, polimeric, transparent lucios, cu grosimea de 150 de microni si un grad ridicat de protectie UV, care reuseste sa ofere rezistenta, dar si durabilitate, cu scopul de a proteja masina de factori externi ce pot dauna aspectului general al vehiculului.

In ceea ce priveste aplicatiile, tipul de folie Oraguard se foloseste in aplicarea pe masini, pentru protejare extra importriva solicitarilor mecanice. Astfel, a fost special creata pentru protejarea suprafetelor impotriva murdariei, pietricelelor care ataca vopseaua si mai ales impotriva zgarieturilor.

Suportul acestui tip de folie este creat din hartie siliconata si cantareste exact 137 g/mp. Adezivul sau este de tip poliacrilic pe baza de solvent. Gasesti acest tip de folie, pe langa multe altele la PIN, se livreaza in role cu lungimea de 25 si 50 de metri si latimi de 1260 respectiv 1400 de mm, comercializandu-se la metraj. In ceea ce priveste durabilitatea foliei la exterior, rezistenta sa e de pana la cinci ani.

Un ultim sfat, daca te intereseaza sa achizitionezi acest tip de folie pentru aplicatii diverse se leaga de conditiile de depozitare. Folia trebuie depozitata si pastrata in ambalajul sau original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

0 Shares
You May Also Like