De ce a scris Vanessa Youness Amal cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”?

De ce a scris Vanessa Youness Amal cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”?

0 Shares
0
0
0

Probabil deja ati aflat cu totii ca in data de 4 iunie 2019 a fost lansata cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, scrisa de catre Vanessa Youness Amal si dr. Stefan Stangaciu.

Vanessa Youness Amal se specializa pentru a deveni medic chirurg, in momentul in care a primit cruntul diagnostic de scleroza multipla, o boala despre care medicina sustine ca pur si simplu nu are leac.

Scleroza multipla (SM) este o boala cronica in care sistemul imunitar ataca sistemul nervos central (creierul, maduva spinarii si nervii optici) si este denumita o boala mediata de imunitate. Pe masura ce sistemul imunitar ataca sistemul nervos, mielina care protejeaza fibrele nervoase ale sistemului nervos este deteriorata si se formeaza tesutul cicatricial (scleroza).

Pe masura ce teaca de mielina sau fibra nervoasa sunt distruse, impulsurile care calatoresc pe acel nerv sunt distorsionate sau intrerupte. Acest lucru produce varietatea de simptome care apar, care pot varia de la amorteala la membre pana la paralizie sau pierderea vederii. In prezent, se crede ca boala este declansata la o persoana susceptibila genetic de o combinatie de unul sau mai multi factori de mediu.

Fiecare persoana cu SM va experimenta boala intr-un mod diferit. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale SM includ oboseala; amorteala; probleme de mers, echilibru si coordonare; disfunctie a intestinului si / sau vezicii urinare; ameteli si vertij; disfunctie sexuala; durere; disfunctie cognitiva; depresie si schimbari emotionale; si spasticitate.

Simptomele mai putin frecvente ale SM includ tulburari de vorbire, probleme de inghitire, dureri de cap, pierderi de auz, convulsii, tremor, probleme de respiratie si mancarime.

Se poate vedea asadar cat de grava este aceasta boala, mai ales pentru ca medicina nu crede ca exista vreun tratament pentru aceasta. Va dati seama cat de greu poate primi orice persoana un astfel de diagnostic, afland ca sufera de o boala care pur si simplu nu are leac.

Vanessa Youness Amal a privit altfel lucrurile, astfel ca a efectuat foarte multe cercetari pentru a descoperi din ce cauza se declanseaza aceasta boala. Alaturi de dr. Stefan Stangaciu care este presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie si datorita faptului ca a respectat cu strictete protocolul sau de tratament, care a fost aplicat cu disciplina chirugicala, dr. Vanessa Youness Amal reusit sa invinga aceasta boala crunta.

Ba chiar mai mult, pe langa faptul ca a invins boala, s-a si vindecat de leziunile care au fost provocate de catre aceasta. Se poate spune ca acesta este un miracol in conditiile in care dr. Vanessa Youness Amal s-a vindecat “fara tratament” de o boala atat de grava care nu are leac.

Dupa ce s-a vindecat de aceasta boala grava, dr. Vanessa Youness Amal si-a dorit atat de mult sa ajute oamenii bolnavi, astfel incat a creat in acest sens Fundatia YOUness si Clinica YOUness. Clinica a fost deschisa in anul 2016, si le ofera pacientilor de scleroza multipla, si nu numai, posibilitatea de a avea parte de tratamente alternative si proceduri terapeutice foarte importante.

Apoi, in data de 4 iunie 2019, dr. Vanessa Youness Amal, alaturi de medicul care i-a fost aproape in perioada de vindecare, au lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, care are menirea de a vindeca oameni. Autoarea povesteste despre cum a urmat tratamentul si cum s-a vindecat de o boala fara leac.

0 Shares
You May Also Like