Cum sa fiu un sofer calm?

Cum sa fiu un sofer calm?

0 Shares
0
0
0

Cum sa fiu un sofer calm?
Cand esti sofer, ca sa ai un drum linistit si ca masina ta sa fie dotata cu cele necesare e foarte probabil sa ai nevoie de un invertor auto. Astfel, te asiguri de faptul ca ai mereu o priza in masina cand vrei sa iti incarci telefonul sau sa vizionezi un film pe laptop cand mergi la drum lung si vrei o pauza.

De asemenea, un invertor auto e util si pentru ceilalti pasageri care au astfel de nevoi ca cele amintite mai sus. De unde poti achizitiona unul? De pe www.econvenabil.ro. Intra si vezi lista de preturi si alte detalii care te mai intereseaza.

Cand esti sofer, trebuie sa te controlezi in orice situatie. Sfaturile care urmeaza iti pot fi utile.

Porneste la drum calm

Este extrem de important cum anume pornesti la un drum mai lung sau mai scurt. Chiar daca te-ai certat cu anumite persoane, chiar daca ai anumite probleme, chiar daca nu ai dormit bine, toate trebuie lasate in urma in momentul in care urci la volan. Calmeaza-te inainte de a incepe sa conduci si controleaza-ti reactiile adverse.

[adsenseyu1]

Asculta muzica preferata/radio/carti audio

Muzica preferata, un post de radio bun sau o carte audio preferata te-ar putea ajuta cand esti la volan. Astfel de practici te pot relaxa si te pot ajuta sa conduci mai cu drag, prin urmare vei fi mai calm.

Pleaca mai repede ca de obicei

E bine sa te pornesti unde ai treaba mai devreme, deoarece graba te va face sa fii o persoana mai agresiva. Daca te pornesti mai devreme, vei conduce mai calm, prin urmare vei ajunge in siguranta si linistit la locul destinat.

Respecta regulile de ciruclatie

Soferii trebuie sa respecte regulile de circulatie. Acestea nu au fost impuse doar de dragul de a fi impuse, ci ele duc la pastrarea ordinii in trafic. Daca nu respecti regulile de circulatie, poti avea conflicte cu ceilalti soferi, prin urmare ti se poate duce tot calmul.

Ignora claxoanele inutile

Unii soferi claxoneaza uneori fara motiv. Ei bine, cand esti claxonat fara motiv, ignora claxoanele inutile. Acestea nu vor face altceva decat sa te enerveze fara rost.

Odihneste-te sufiecient inainte de a pleca la drum

[adsenseyu1]

Un somn linistit si odihnitor te face sa fii mai calm cand esti la volan. Cu cat te odihnesti mai bine pe timpul noptii, cu atat iti va fi mai bine pe timpul zilei.

Informeaza-te cu privire la traseu

Cand nu stii traseul, poti deveni un sofer irascibil si frustrat. Ca sa eviti astfel de momente neplacute, informeaza-te in privinta traseului pentru a stii exact pe unde trebuie sa mergi.

Fii politicos in trafic

In trafic, daca oferi respect, e foarte probabil sa primesti respect. Daca vei fi politicos, vei conduce mai relaxat si prin urmare vei fi o persoana mai calma.

Condu cu atentie, pastreaza-ti calmul, respecta regulile de circulatie, respecta-i pe ceilalti soferi si viata ta de sofer va fi mai sigura si mai linistita.

0 Shares
You May Also Like