10 motive sa mananci mai multe fructe si legume

10 motive sa mananci mai multe fructe si legume

0 Shares
0
0
0

Fructele si legumele stim cu totii ca sunt alimente ce aduc beneficii mari organismului nostru, prin vitaminele si nutrientii pe care le contin si care ne ajuta sa functionam normal, sa avem o dieta echilibrata si sa fim sanatosi. Cu toate acestea multa lume consuma legume doar de un anumit tip, si fructe doar asa, din cand in cand.

Fructele si legumele sunt de foarte multe feluri, fiecare leguma, fiecare fructe, are ceva aparte, ne ofera ceva unic, astfel trebuie sa avem o dieta cat mai diversificata de fructe si legume, si desigur sa mancam mai multe fructe si legume. In Suceava gasesti fructe si legume la Selgros, poti sa te aprovizionezi de acolo.

– un motiv simplu si poate banal este pentru culoare si textura, ofera ceva diferit farfuriei tale, gustului si aromei mancarii tale.

– sunt usor de pregatit si de tinut, vin in toate formele, inghetate, congelate, proaspete, in conserve etc.

[adsenseyu1]

– fibra – legumele si fructele sunt bogate in fibre, care ajuta la functionarea sistemului tau digestiv si la mentinerea sa la un nivel optim.

– daca te gandesti la greutate, nu trebuie sa iti faci probleme, atat fructele cat si legumele contin foarte putine calorii.

– legumele si fructele in general pot sa reduca riscul de a dezvolta anumite boli, inclusiv boli de inima, diferite tipuri de cancer sau tensiune arteriala ridicata.

– vitamine si minerale, avem nevoie de ele, in fiecare zi, asa ca avem nevoie de fructe si legume in fiecare zi
nu poti sa te plictisesti de ele niciodata, sunt de o varietate incredibil de vasta.

– daca ai nevoie de o gustare rapida ce poate fi mai bun decat un fruct, e sanatos si delicios.

[adsenseyu1]

– sunt amuzante de mancat, da, am spus amuzante, crocante, sunt zemoase, unele trebuie sa le cureti, pot sa te distrezi cu ele.

– nu in ultimul rand, sunt delicioase si sanatoase.

Sper ca aceste 10 motive te-au convins sa incluzi mai mutle fructe si legume in dieta zilnica. E doar spre binele tau.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

0 Shares
You May Also Like