Cum alegem cel mai bun monitor pentru design web?

Cum alegem cel mai bun monitor pentru design web?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem cel mai bun monitor pentru design web?
Este de notorietate faptul ca web design-ul reprezinta un domeniu din ce in ce mai cautat. Cei care doresc sa faca web design trebuie sa aiba cunostinte solide de programare, dar si ochiul format pentru design. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre ce trebuie sa luam in considerare atunci cand dorim sa cumparam un monitor pentru design web.

Folosirea unui echipament corect poate face extrem de placut lucrul la un proiect de web design. Acest lucru se aplica mai ales cand vine vorba de alegerea monitorului corect pentru o astfel de activitate (pana la urma, web design-ul implica uitatul la monitor pentru ore intregi). Prin urmare, cum putem gasi si achizitiona cel mai bun monitor pentru proiectul nostru web?

Raspunsul s-ar putea sa nu fie atat de simplu cum ne-am astepta. Va trebui sa ne gandim la monitorul pe care dorim sa-l cumparam in functie de computer-ul pe care il utilizam (desktop sau laptop), marimea si scopul proiectului, precum si de preferintele personale. Va putem pune la dispozitie cateva idei cu privire la ce sa cautati pentru a gasi monitorul perfect pentru proiectele dumneavoastra de web design.

[adsenseyu1]

Desktop vs. Laptop

In primul rand, trebuie sa luati o decizie in privinta dispozitivului cu care lucrati. Sunteti un designer care lucreaza cu ajutorul unui desktop sau folositi, mai degraba, un laptop?  O multime de lucruri ar putea depinde de modul in care lucrati si locul in care va desfasurati activitatea. La birou, acasa, pe drum?

Daca raspunsul este laptop-ul, atunci exista o multime de factori care se adauga specificatiilor monitorului la care veti dori sa va ganditi (toate aceste elemente vor avea impact asupra modului in care utilizati si lucrati pe monitorul laptop-ului). Iata cativa dintre factorii despre care vorbim: durata de viata a bateriei, conectivitatea, dimensiunea tastaturii, mouse vs. pen vs. control digital, portabilitate, dimensiunea ecranului (dimensiunea laptop-ului).

Acum, ca am lamurit problema laptop-ului si a desktop-ului, haideti sa ne gandim la monitoare. Si, in particular, la monitoare desktop mari.

[adsenseyu1]

Cat de mare vrem sa fie?

Sa fim onesti: cu totii ii judecam pe alti designeri dupa dimensiunea monitorului de pe birou. Iar mai mare este cu siguranta mai bun (dorim sa vedem fiecare mic detaliu, nu?). Exista, insa, mai multe considerente atunci cand vine vorba de dimensiunea monitorului, in functie de tipul de munca pentru care suntem specializati.

Ganditi-va astfel: daca proiectati jocuri, care vor fi jucate, in primul rand, pe tablete, va trebui sa alegeti un ecran mai mic, care sa se potriveasca cu cele mai multe dintre ecranele tabletelor si cu ajutorul caruia sa puteti realiza design-ul si diferitele teste cu privire la munca pe care o realizati. Majoritatea designerilor opteaza pentru monitoare care se incadreaza undeva intre 24 si 27 de inci (nu uitati, monitoarele sunt masurate dupa diagonala).

Monitorul de 27 de inci este popular datorita faptului ca ofera o arie de vizualizare extrem de mare, se potriveste in majoritatea spatiilor de lucru si este destul de accesibil din punct de vedere al pretului.

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele servicii de web design accesati www.itexclusiv.ro.

0 Shares
You May Also Like