Care sunt avantajele halelor metalice?

Care sunt avantajele halelor metalice?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele halelor metalice?
Halele metalice si constructiile pe structura metalica in general sunt structurile cele mai accesibile din punct de vedere al materialelor de constructii folosite, si ele pot aduce multiple beneficii la nivel de realizare a constructiei.

Aceste hale metalice Cluj pot fi realizate in diverse forme, iar materialele sunt mult mai accesibile decat materialele traditionale pe care le foloseam pana acum, precum betonul sau zidaria.

Cunoscand majoritatea avantajelor pe care le ofera aceste materiale, constructorii care se ocupa de lucrari de realizare hale metalice Cluj isi adapteaza si ei ofertele in asa fel incat acestea sa poata fi pe cat se poate mai accesibile tuturor clientilor, dar si nevoilor acestora in ceea ce priveste procesul de constructie.

Halele metalice sunt avantajoase din foarte multe puncte de vedere. Primul si probabil cel mai important consta in faptul ca materialele folosite permit calcularea si executia unor deschideri mari, ample, fara a fi necesara folosirea a multi metri cubi de beton pentru sustinere si stabilizare. Acest lucru este foarte important mai ales daca avem in vedere faptul ca otelul poate prelua sarcinile foarte usor si ca le poate distribui pe toata deschiderea, astfel incat concentratiile punctuale de incarcari sa fie limitate.

[adsenseyu1]

Pe de alta parte un alt avantaj al acestor materiale consta in modelarea destul de usoara, ceea ce permite o punere in opera usor realizabila a structurilor. Aceste hale metalice sunt protejate din punct de vedere anticoroziv si acest lucru este deosebit de important deoarece apa si substantele nocive pot afecta cu usurinta aceste materiale.

Greutatea redusa a materialelor folosite dar si rezistentele comparabile cu cele ale materialelor clasice precum betonul sau zidaria, fac parte tot din multitudinea de avantaje pe care aceste materiale le pot oferi tuturor clientilor lor.

Timpul de executie este mult mai redus insa in aceste cazuri, decat atunci cand folosim materialele traditionale, cele care de cele mai multe ori ne conditioneaza din punct de vedere al timpilor de asteptare. Acest lucru conteaza chiar foarte mult indeosebi pentru ca vorbim despre investitii destul de serioase in aceste structuri care in anumite cazuri ne pot uimi din punct de vedere al dimensiunilor.

[adsenseyu1]

Suprafata spatiilor, modul de prelucrare extrem de usor, costurile reduse ale investitiei, toate acestea sunt cu adevarat avantaje ce merita a fi luate in considerare atunci cand demaram lucrarile de construire ale unei hale metalice.

Aceste tipuri de lucrari prezinta insa o particularitate peste care nu se poate trece cu foarte mare usurinta. Pentru realizarea acestora este necesara interventia unei echipe de profesionisti care sa ne ajute si care sa ne ghideze pe tot parcursul desfasurarii lucrarii. O astfel de firma este DKR Construct, o companie specializata pe aceste tipuri de lucrari, una care este gata oricand sa intervina acolo unde este nevoie.

Realizarea de constructii metalice reprezinta un lucru bun in ceea ce priveste domeniu constructiilor. Avantajele acestor cladiri au ramificatii si in ceea ce priveste modul de comportare a structurilor in cazul seismelor, deoarece acestea se comporta mult mai bine decat cladirile obisnuite realizate din materiale traditionale.

0 Shares
You May Also Like