Cum alegi un scaun directorial?

Cum alegi un scaun directorial?

0 Shares
0
0
0

Multe persoane care lucreaza la birou se confrunta cu probleme de sanatate si cu dureri de spate datorita faptului ca scaunul pe care il folosesc nu este de o calitate buna si nu le ofera confortul de care au nevoie atunci cand lucreaza.

Acesta este motivul datorita caruia, persoanele care lucreaza la birou, ar trebui sa isi indrepte atentia spre un scaun directorial cu masaj si recliner. Un scaun directorial este ideal pentru persoanele care lucreaza la calculator, si care petrec mai multe ore (8 de obicei) asezate in fata unui monitor.

In randurile care urmeaza vom discuta despre alegerea unui scaun directorial, si vei vedea care sunt cateva dintre detaliile de care trebuie sa tii neaparat cont pentru a face cea mai buna alegere. Deci, daca te afli in cautarea unui scaun directorial, cu siguranta este recomandat sa citesti pana la final.

Buget

Fara doar si poate, unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un scaun directorial este bugetul. Cu cat ai la dispozitie un buget mai mare, cu atat sunt mai mari sansele sa faci cea mai potrivita alegere.

De ce? Pentru ca nu trebuie sa faci compromisuri, avand bugetul mare la dispozitie, vei avea bani pentru a alege un scaun de cea mai buna calitate, chiar daca pretul acestuia este ceva mai mare.

Deci, inainte de a-ti indrepta atentia spre un scaun directorial, asigura-te ca ai la dispozitie un buget considerabil dedicat alegerii scaunului, pentru a te asigura ca faci alegerea cea mai buna.

Utilizare

Intr-adevar, bugetul este un factor important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa iti alegi un scaun de birou, insa exista si alti factori importanti. Tine cont de perioada de utilizare zilnica a scaunului.

In cazul in care folosesti cel putin 8 ore in fiecare zi scaunul directorial, atunci acesta trebuie sa dispuna de cat mai multe reglaje, astfel incat sa iti asigure confortul de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.

Un scaun directorial cu masaj si recliner de exemplu vine cu o multime de functii interesante printre care inaltimea reglabila a sezutului, functie recliner (90 – 110 grade), suport lombar, cotiere tapitate si buretate, tapiterie din piele ecologica, 4 zone de masaj (7 puncte de masaj, 2 intensitati ale masajului), mecanism de functionare tip fluture cu functia de inclinare si blocare in pozitia dorita.

Deci, un scaun directorial cu masaj si recliner datorita functiilor amintite anterior, cu siguranta este ceea ce iti lipseste, si ceea ce poate reprezenta urmatoarea ta achizitie de pe TopScaune.ro, asta in cazul in care greutatea ta maxima este de 120 de kilograme.

Stil

Fara doar si poate, aspectul estetic al scaunului de birou reprezinta un factor demn de luat in considerare. Exista o multime de modele de scaune de birou, dar ce se poate potrivi mai bine intr-o incapere special amenajata ca spatiu de lucru, unde ai un birou elegan, si echipament de lucru, decat un scaun directorial cu masaj si recliner?

Un scaun directorial cu masaj si recliner este mare si impunator, un scaun care transmite printre altele autoritate, putere si incredere. Cu siguranta partenerii de afaceri sau potentialii clienti care iti vor vizita biroul, vor ramane impresionati de scaunul de birou si de prestanta acestuia.

Asadar, acestea sunt detalii de care trebuie sa tii neaparat cont atunci cand cauti un scaun de birou. De aceea, recomandarea noastra este sa iti indrepti atentia spre un scaun directorial cu masaj si recliner, pe care il poti alege de la TopScaune.ro. Cu siguranta nu vei gasi un scaun mai potrivit.

 

0 Shares
You May Also Like