Cele mai bune jocuri pentru iOS

Cele mai bune jocuri pentru iOS

0 Shares
0
0
0

Va aducem o compilatie cu ceea ce consideram a fi cele mai bune jocuri pentru iOS, conform editorilor Engadget si a altor medii tehnologice Webedia, atat pentru iPhone, cat si pentru iPad.

In acest articol, o continuare a celui pe care l-am facut si cu cele mai bune jocuri Android, cautam sa va oferim propriile criterii cu jocurile care sunt preferatele noastre, desi in multe cazuri nu trebuie sa fie cele mai bune dintre cele mai bune fie. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau.

Odiseea lui Alto

Jocul incepe atunci cand flacarile noastre scapa si trebuie sa le recuperam. Aceasta este scuza perfecta pentru a incepe o coborare prin dealuri care vor traversa paduri vechi sau ruine. Trebuie sa ne confruntam cu diverse obstacole suplimentare si sa incercam sa colectam cat mai multe monede posibil. Merita cu adevarat sa te joci, nu numai pentru cat de relaxant este, ci si pentru frumusetea graficii sale.

Battlelands royale

Jocurile de tip Battle Royale sunt la ordinea zilei datorita titlurilor precum Fortnite sau PUBG. Desi acestea sunt disponibile pentru iPhone si iPad, daca vrem ceva mai„ prietenos ”, avem Battlelands Royale, a carui estetica aminteste de popularitatea lui Supercell.

Brawl Stars

Scopul nostru este sa terminam pe prima pozitie impotriva a 32 de jucatori in lupte care dureaza aproximativ 3 pana la 5 minute.

BlockuDoku

Pentru inceput, piesele nu cad, dar ajung in runde de trei si trebuie sa le plasezi pe cele trei in tabla, astfel incat sa puteti obtine inca trei. In plus fata de liniile orizontale, puteti face si combinatii verticale si grupati patru de noua ca in Sudoku.

Pierzi jocul cand ti-au ramas jetoane pe care nu le poti pune pe tabla si nu este atat de usor pe cat pare. Jocul de baza are mult spam, dar am platit pentru versiunea fara anunturi si este jocul pe care am petrecut cele mai multe ore in ultimele luni.

Bloons TD 6

Exista diferite dificultati pe fiecare harta si, in cadrul fiecarei dificultati , diferite provocari de finalizat pentru obtinerea tuturor medaliilor. Pe scurt, este un joc foarte redat, foarte distractiv si care este, de asemenea, actualizat frecvent cu mai multe harti si provocari. Se plateste, da, dar merita.

Castlevania Symphony of the Night One

Una dintre recomandarile mele este un mare clasic: actualizarea Castlevania Symphony of the Night, acea editie magistrala pentru PlayStation din saga. Versiunea pentru iOS este la fel de spectaculoasa si mentine toate ingredientele care au facut-o grozava : grafica, muzica spectaculoasa, setari. De asemenea, puteti juca cu controlerul consolei in iOS / iPadOS 13, vom avea chiar vibratii. Un plan bun de retinut pentru timpii de deconectare.

Crossy Road Castle

Unul dintre jocurile mele preferate pentru a ma distra este Crossy Road Castle. Acest titlu Apple Arcade pastreaza mai multe elemente ale primei transe Hipster Whale, dar Acum are loc intr-un scenariu in care trebuie sa urcam fara oprire, evitand cu orice pret sa ne lovim de obstacole sau monstri care ne pot face sa ne pierdem cele trei vieti.

In plus, „Crossy Road Castle” invita jucatorii sa-si provoace prietenii folosind modul multiplayer, conectandu-se pe un singur dispozitiv cu mai multe controlere sau intre mai multe smartphone-uri pentru a juca online.

0 Shares
You May Also Like