Ce trebuie sa stii despre un laptop refurbished?

Ce trebuie sa stii despre un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care ai de gand sa iti inlocuiesti vechiul laptop de acasa, sau daca vrei sa iti cumperi un laptop pe care sa il folosesti acasa in diferite scopuri, cu siguranta trebuie sa stii ce solutii ai la indemana.

Deci, in primul rand te poti gandi sa iti cumperi un laptop nou nout, din magazin, care va veni insotit de un certificat de garantie, dar care va avea si un pret destul de piperat.

Vei putea deasemenea sa iti indrepti atentia spre un echipament second hand, iar aici trebuie sa stii ca poti gasi echipamente second hand de cea mai buna calitate daca discutam despre laptopuri second hand i7 sau i5. Pretul acestor echipamente va fi cu siguranta unul super atractiv.

Ei bine, daca iti doresti o cale de mijloc intre un laptop nou si un laptop second hand, cu siguranta aceasta va fi reprezentata de un laptop refurbished, care este un laptop resigilat.

Un laptop refurbished i5 poate sa fie echipamentul ideal pentru tine, dat fiind faptul ca poate sa indeplineasca aproape orice sarcina cu succes.

Un astfel de echipament cu siguranta este de cea mai buna calitate. De regula, un laptop refurbished dispune de aceleasi specificatii tehnice precum un laptop nou, insa are un mare avantaj, si anume pretul.

Un echipament refurbished, fiind un echipament resigilat va fi mereu mai ieftin decat un laptop nou, si de multe ori chiar mai performant. Acest lucru este posibil datorita faptului ca un echipament refurbished, ajunge din nou pe mana producatorului, este testat foarte bine iar apoi daca totul este in regula este scos pe piata.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il cunosti in conditiile in care iti surade ideea de a-ti cumpara un astfel de laptop, este acela ca vei primi un certificat de garantie valabil la fel de mult timp precum in cazul in care ti-ai alege un echipament nou.

Starea tehnica reprezinta un alt avantaj al echipamentelor refurbished, care au fost folosite cateva zile sau cateva saptamani, dupa care au ajuns din nou in fabrica, unde dupa cum spuneam deja au fost imbunatatite iar apoi scoase din nou pe piata.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de echipament, trebuie neaparat sa verifici specificatiile tehnice, si trebuie sa verifici toate informatiile despre echipament. Va trebui sa stii cu ce accesorii vine acesta la pachet, cu ce software vine echipat si va trebui sa te asiguri ca primesti licentele originale pentru echipament.

Mai trebuie sa stii ca alegand un echipament refurbished, acesta fiind folosit o scurta perioada de timp de catre un alt utilizator si inaintea ta, echipamentul va putea avea una – doua mici zgarieturi. Acest lucru nu este insa atat de important, mai ales daca stam sa ne gandim ca un laptop refurbished este foarte atractiv din punct de vedere financiar.

Asadar, acestea sunt in mare parte cateva lucruri de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti doresti un laptop refurbished.

0 Shares
You May Also Like