Ce sunt barierele automate?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care incepem sa discutam despre bariere automate, trebuie sa mentionam faptul ca un sistem de bariere are in component sa corpul barierei, dar si bratul barierei, care poate sa se gaseasca de diferite dimensiuni.

O bariera automata mai cuprinde si telecomanda, care este extrem de utila, tinand cont de faptul ca prin intermediul acesteia, bariera primeste comanda de a se deschide sau de a se inchide.

Barierele automate sunt acele bare mobile, al caror scop este acela de a permite, sau de a interzice accesul temporar intr-o anumita parcare, sau intr-un anumit spatiu. De cele mai multe ori, barierele automate sunt intalnite in parcarile private, care apartin anumitor companii, insa sunt si institutii publice sau parcari industriale unde putem sa intalnim astfel de bariere automate.

Un sistem cu bariera automata este ideal pentru a fi ales pentru o parcare, datorita faptului ca sistemele respective sunt foarte fiabile, iar fiabilitatea sistemului vine imbinata perfect cu cea mai noua tehnologie, care a fost utilizata pentru a se construi sistemul de bariera automata.

Cei care isi doresc astfel de sisteme de bariere pentru parcarile lor private, sau chiar reprezentantii institutiilor, pot sa isi indrepte atentia fie spre bariere automate simple, fie se pot orienta spre sisteme de bariere automate care sunt prevazute cu diferite accesorii, precum fotocelulele, receptoarele radio, lampi sau suporti, telecomanda sau centrala de comanda.

In functie de parcarea pentru care se doreste un sistem cu bariera automata, se pot gasi diferite bariere automate, avand lungimea bratului de cel putin 3 metri. Lungimea acestor brate ale barierelor poate sa depaseasca lejer 9 metri, insa aceste bariere cu siguranta vor fi utilizate numai in parcarile industriale foarte mari.

In ceea ce priveste sistemele de bariere al caror brat nu depaseste 3 metri, trebuie precizat faptul ca acestea sunt cel mai des intalnite pentru interzicerea accesului in parcarile publice.

Aceste sisteme de bariere sunt foarte rezistente in timp, si ce este cel mai important, nu necesita nici un fel de substanta speciala pentru a putea fi intretinute.

In cazul in care discutam despre o firma mai mare, unde si parcarea este mai mare, iar traficul este destul de intens, atunci mai mult ca sigur se va impune achizitionarea unui sistem de bariere care sa aiba lungimea bratului barierei de 5 metri.

O asemenea bariera este ideala pentru antreprenori, pentru ca nu va mai permite accesul oricui in parcarea firmei, si de ce nu, trebuie sa recunoastem, intr-o parcare care apartine unei firme, nu trebuie sa aiba accesul persoanele neautorizate.

Referitor la acest tip de bariera automata care are lungimea bratului de 5 metri, dar si la celelalte bariere care au lungimea bratului de alte dimensiuni, trebuie precizat faptul ca acestea pot sa functioneze chiar si in cazul in care apare o pana de curent neprevazuta.

Bariera va functiona simplu si rapid chiar si in aceste conditii, doar prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda.

Asadar, cea mai buna solutie pentru protejarea parcarilor, o reprezinta sistemele de bariere automate.

0 Shares
You May Also Like