Unde se pot intalni navetele stivuibile din plastic?

Unde se pot intalni navetele stivuibile din plastic?

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate, atunci cand discutam despre navete stivuibile plastic, trebuie sa precizam faptul ca din cauza ca ele au o forma speciala, pot sa fie depozitate una intr-alta, iar astfel se va forma o stiva compacta in momentul in care acestea nu sunt date in folosinta.

Asadar, putem mentiona faptul ca navetele stivuibile din plastic sunt ideale datorita faptului ca in primul rand reduc foarte mult din spatiul incaperii unde sunt folosite, iar in al doilea rand, acestea ar fi recomandate si din cauza faptului ca au preturi de achizitionare mici, ceea ce cu siguranta este un avantaj pentru clientii care au nevoie de astfel de navete.

Mai trebuie iarasi amintit faptul ca se pot gasi atat navete stivuibile simple, cat si navete stivuibile dublu, care sunt si ele foarte versatile, si sunt cel mai des folosite in distributile, insa sunt utilizate si in alte domenii precum industria alimentara (din cauza faptului ca sunt realizate dintr-un material care le ofera alimentelor sansa de a intra in contact cu suprafata cutiilor).

Daca stam sa discutam despre volumul navetelor simple, sau despre cel al navetelor stivuibile duble, putem preciza faptul ca acesta va fi diferit in functie de la caz la caz, si variaza intre 5 si 90 de litri, in timp ce rata de stivuire poate ajunge pana la 70%.

In cazul comerciantilor care au de distribuit tot felul de produse mai sensibile, se recomanda navetele stivuibile cu capac atasat, datorita faptului ca acestea le pot oferi o protectie excelenta produselor pe toata durata transportului.

In ciuda faptului ca aceste navete sunt pevazute cu capac, asta nu inseamna ca ele nu pot sa fie stivuite, sau ca stivuirea lor se face mai greu, datorita faptului ca in capac se gaseste o adancitura care este capabila sa sustina baza navetei care va fi asezat deasupra sa.

Pe langa faptul ca se poate economisi spatiu cu acest tip de navete, ele sunt ideale pentru ca pot sa pastreze si marfa in siguranta pe timpul transportului, iar ca si o masura de siguranta a producatorilor care poate fi aplicata, ar fi aplicarea sigiliilor pe capac.

Mai mult ca sigur au fost intalnite mai multe cazuri in care in anumite depozite sau in anumite fabricate s-au utilizat navete stivuibile in sistem cuib.

Acestea sunt de regula folosite pentru a se sorta si pentru a se livra marfa spre tot felul de sectii din unitatile de productie, insa pot fi utilizate si pentru distribuirea marfurilor spre client.

Cei care apeleaza la aceste navete stivuibile, vor putea economisi cam pana la 80% mai mult spatiu decat cei care utilizeaza navete stivuibile normale.

Referitor la modul de utilizare al acestora, ele in momentul in care sunt incarcate cu produse, pot sa fie rapid stivuite cu ajutorul capacului care are o margine capabila sa sustina cutia deasupra, pe cand cutiile goale pot sa fie asezate una intr-alta pentru ca au baza mai ingusta decat partea superioara a cutiei.

Asadar, se pot gasi mai multe tipuri de navete stivuibile din plastic, iar cei care au nevoie de acestea, cu siguranta vor stii exact ce categorie de produse li se potriveste cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like