Ce sort de bucatarie profesional, practic si rezistent sa alegi in functie de meseria ta?

Ce sort de bucatarie profesional, practic si rezistent sa alegi in functie de meseria ta?

0 Shares
0
0
0

Sortul profesional de bucatarie este o necesitate atunci cand lucrezi in bucatarie, panificatie, macelarie sau patiserie. Primul bastion impotriva proiectiilor si stropilor, iti protejeaza jacheta si pantalonii de bucatarie de pete.

Mai presus de toate, un sort de bucatarie cu pieptar pentru industria alimentara este, de asemenea, un plus pentru a-ti asigura siguranta si cea a coechipierilor din bucatarie. In functie de forma aleasa, protejeaza bustul, dar si soldurile si coapsele, de eventualele accidente care pot aparea in spatele sobelor.

In acest sens, un sort profesional de bucatarie trebuie sa fie deosebit de rezistent. Sorturile sunt fabricate dintr-un material gros, care actioneaza ca un scut impotriva pericolelor de a lucra in bucatarie.

Desigur, sorturile de bucatarie sunt, de asemenea, perfect rezistente la spalari repetate, necesare pentru a respecta regulile stricte de igiena din bucatarie.

Un sort profesional de bucatarie pentru fiecare profesie

Sortul de bucatarie te insoteste zilnic. Pentru a fi usor de utilizat si practic, trebuie sa fie perfect adaptat nevoilor tale. Acesta este motivul pentru care exista sorturi de tot felul: sort de bucatarie, sort de brutar, sort de patiserie sau macelar, sau chiar un sort de servire.

Sortul cu pieptar pentru bucatari:

Sortul cu pieptar este reperul pentru sorturile profesionale de bucatarie. Acest sort trebuie trecut peste cap, apoi reglat peste jacheta si pantalonii de bucatarie, datorita cordonului sau. Astfel, ofera o buna libertate de miscare in piept si brate si poate fi ajustat cu usurinta peste hainele de lucru.

In plus, face posibila unificarea tinutei. Poti alege apoi un sort cu pieptar in aceeasi culoare ca pantalonii si jacheta de bucatarie sau sa te joci cu contrastul cu un sort de bucatarie colorat. Un alt mare avantaj al sortului cu pieptar: ofera o protectie perfecta a membrelor inferioare, de la solduri pana la gambe, ceea ce garanteaza siguranta perfecta in bucatarie.

Sortul de panificatie:

Cauti un sort de panificatie? Fie ca esti in bucatarie, fie ca mergi inainte si inapoi intre cuptoare si tejghea, ai nevoie de un sort de panificatie. Tipic pentru brutarie, sortul este strecurat peste cap si legat in talie, deasupra tunicii de bucatarie. Protejeaza astfel bustul, de la umeri pana la solduri. Poti lucra calm, fara sa fii incomodat in privinta bratelor si fara riscul de a avea pete sau stropi pe hainele de sub sort.

Pentru a purta cu mandrie identitatea unitatii tale, vei gasi o gama larga de sorturi de panificatie: alb, colorat, in doua tonuri, cu model, cu broderii personalizate. Vei gasi inevitabil modelul care transcrie personalitatea si valorile companiei cu care se confrunta clientii.

Sortul  pentru chelneri

Deoarece bucatarii si brutarii nu sunt singurii ocupati cu gatitul si mancarea, chelnerii se pot dota si ei cu un sort de servire. Atunci cand navighezi intre bucatarie si mese, sortul poate fi foarte util pentru a proteja impotriva eventualelor stropi si pentru a preveni petele uniformei.

Deoarece chelnerii sunt mereu in miscare, sorturile de servire sunt proiectate cu o croiala larga, pentru o usurinta perfecta a miscarii.

0 Shares
You May Also Like