5 caracteristici ale saltelelor pentru persoane supraponderale

5 caracteristici ale saltelelor pentru persoane supraponderale

0 Shares
0
0
0

Salteaua este un element foarte important pentru postura si modul in care te simti a doua zi, dupa ce te-ai trezit. Este bine sa tii cont de toate caracteristicile de constructie atunci cand alegi o saltea potrivita pentru tine.

SomnArt.ro ofera o gama larga de produse din categoria saltelelor si articolelor ce tin de a avea un somn linistit si odihnitor. Poti cumpara o saltea pentru persoane supraponderale rezistenta la greutate si poti avea o postura buna, relaxare si sustinere. Iata la ce anume trebuie sa fii atent/a si care sunt caracteristicile unor saltele pentru persoanele supraponderale:

  1. Salteaua pentru persoane supraponderale trebuie sa fie durabila

Una dintre problemele aparute in cazul saltelelor pentru persoane supraponderale, este chiar lipsa durabilitatii. Chiar daca se simte bine la inceput, ea incepe sa se deformeze la scurt timp dupa primele folosiri. De aceea salteaua se strica imediat si nu ajuta coloana in timpul noptii. O astfel de saltea trebuie sa fie realizata din materialele potrivite pentru greutatea corpului tau.

  1. Saltelele trebuie sa fie confortabile

Confortul se poate strica imediat ce salteaua se deformeaza sau chiar din primele clipe, atunci cand se afunda foarte usor si nu are o buna rezistenta la o greutate mai mare.

De aceea este imperios necesar sa existe un grad de confort adaptat nevoilor persoanelor supraponderale, care au nevoie de o saltea special conceputa. SomnArt.ro ofera aceasta posibilitate, prin intermediul saltelei SomnArt XXL. Daca suferi de dureri de spate, atunci aceasta saltea cu nucleu mai tare, este perfecta si pentru tine.

  1. Saltelele trebuie sa aiba o inaltime mare

Inaltimea mai mare ajuta salteaua sa aiba spatiu pentru diverse tipuri de deformari. Daca densitatea este mai mare si exista mai multe straturi suprapuse de materiale, atunci corpul este ajutat sa se simta bine si sa pastreze postura coreccta de care are nevoie.

  1. Miezul saltelei este cel mai important

Miezul saltelei este cel mai important. Modul in care este gandit asigura o buna postura si posibilitatea ca salteaua sa ramana nedeformata in timp. Desi miezul este important, stratul de spuma de memorie de 3 cm asigura si un confort si reducerea tensiunii din articulatii. Nu se mai pastreaza tensiunea acumulata in umeri, spate, brate.

  1. Este importanta densitatea spumei

Densitatea spumei din interiorul saltelei este data de densitatea acesteia si de duritate. In cazul saltelei Somnart XXL materialul folosit este potrivit pentru persoanele supraponderale. El are o combinatie intre spuma de poliuretan si o spuma cu memorie. Densitatea acestei parti de poliuretan este de 28 kg/mc si de aceea este mai rezistenta. Suportul bun este dat si de duritatea  50, care asigura o buna posibilitatea de a nu se deforma in timp.

Se foloseste cu siguranta o mai mare duritate decat in cazul saltelelor obisnuite. Toate aceste masuri te ajuta sa te simti bine si sa ai confort tot timpul noptii pentru perioade de ani de zile.

SomnArt.ro iti daruieste posibilitatea de a avea o saltea adaptata nevoilor tale si de a avea confort de-a lungul noptii.

0 Shares
You May Also Like