Ce se intampla cu spiritul uman dupa moarte?

Ce se intampla cu spiritul uman dupa moarte?

0 Shares
0
0
0

Sunt si unele situatii in care in urma decesului este posibil sa aveti nevoie de repatriere decedati. Noi va recomandam sa aveti grija in aceste situatii cu ce firma lucrati pentru a nu ajunge sa platiti mai mult decat este necesar dar si pentru ca e posibil sa intrati in incurcaturi care sa va strice si mai mult echilibrul emotional in care va aflati.

Sunt multe persoane care se intreaba de ce este necesar sa scriem despre astfel de subiecte care creaza in general stari de disconfort. Am facut sta pentru ca moartea este un fenomen respingator, oribil si daca este bine explicat poate sa fie privit si cu alti ochi ulterior si poate sa faca viata sa fie privita in alta lumina si moartea sa fie doar un fenomen de trecere intr-o alta existenta. Ne e frica de necunoscut si este mai bine sa il facem cunoscut pentru a putea elimina aceasta teama.

Exista trei tipuri de oameni tinand cont de opiniile lor vis a vis de moarte. Sunt cei materialisti care cred ca viata e doar trairea pe pamant si se incheie la deces fara sa mai existe alta viata dupa ce decedam.

Cea de a doua categorie crede in existenta dupa moarte a corpului insa nu isi explica si nu pot sa isi explice cum este posibil acest lucru. Cea de a treia categorie e cea a initiatilor care inteleg si cunosc evolutia spiritului uman dupa deces.

Atunci cand spiritul se desprinde de corpul fizic si are un anumit grad de evolutie sau poarta peste tot cu el ce a acumulat in timpul vietii. Gradele de evolutie din lumea spiritelor nu au cum sa corespunza cu pozitia sociala pe care oamenii au avut-o in lumea fizica.

Sunt si oameni care au un spirit inalt ce le confera o moralitate in plus si posibilitatea de a putea comunica si in afara normalului. Mai sunt si oameni care pot sa ajuna pe pozitii de conducatori ai tarilor si sa se afle pe trepte inferioare in zona spirituala. Ierarhia se stabileste in functie de pozitia pe care o avem in societate doar pe Pamant, iar dupa ce murim ierarhia se stabileste in functie de tipul de spirit pe care il avem.

Scarlat Demetrescu a scris in cartea sa o intamplare din Bucurestiul din perioada dintre primul si al doilea razboi mondial.

Aceasta intamplare era legata de ierarhia spirituala din urma mortii corpului. El spune ca un medium auditiv a auzit vocea unui coleg de la scoala care decedase de curand. El incerca sa ii comunice mediumui ca va avea mari suparari provocate de o persoana la care nu se asteapta. In scurt timp fratele sau l-a chemat in judecata sustinand ca a primit mai multi bani de la mama lor inainte ca ea sa moara.

Neavand probe persoana care a cerut procesul a pierdut insa problema este alta, aceea ca toata comunicarea cu spiritul colegului decedat a avut loc fara incuviintarea spiritelor superioare si din cauza aceasta colegul a fost condamnat sa se reincarneze si dupa un an mediumul a primit mesajul ca in spatiu toate greselile se platesc.

0 Shares
You May Also Like