Ce sa stii despre BMW 640 Gran Coupe

Ce sa stii despre BMW 640 Gran Coupe

0 Shares
0
0
0

Ce sa stii despre BMW 640 Gran Coupe

Cu riscul de a aminti inca din primul paragraf despre aceste anvelope de vara Continental care fac ca noul model de BMW sa ruleze excelent, debutul modelului 640 Gran Coupe a fost unul considerat cu adevarat de senzatie.

Anvelopele de 18 inch cu care vine masina sunt ideale in cazul in care ne dorim sa calatorim la un confort ridicat, insa in cazul in care vrem ca masina noastra sa fie exceptia de la regula, putem foarte usor sa le schimbam cu unele de 20 de inch.

Avand impresia ca anvelopele din partea din fata par ceva mai rezistente, am decis sa le testam si am ramas destul de impresionati de rezultatul pe care l-am avut. Se pare ca producatori s-au gandit ca tractiunea fata este mult mai des utilizata decat cea de pe spate, asa ca au facut anvelopele stoc dintr-un material putin mai rezistent pentru o aderenta mai buna.

[adsenseyu1]

Luand in considerare cat de mult valoreaza o astfel de masina si mai ales faptul ca este un super mini de 900 cc, ar trebui sa aveti acest model ca o optiune de viitor, care sa va satisfaca pentru mai mult de 10 ani.

Fie ca aceste anvelope de vara cu care producatorul vinde aceasta masina sunt supuse la temperaturi ridicate sau joase, masina se descurca la fel de bine, conditiile meteo fiind absolut deloc un impediment in confortul pe care masina in ofera celui care o utilizeaza. Imaginati-va la volanul acestei masini, cu muzica preferata, pe o sosea gen Autobahn sau Transfagarasean, insa senzatia de care ati avea parte nu poate fi imaginata, ci doar traita.

De asemenea, exista si o varianta M sport a acestui model care costa cu 4000 de euro mai scump, insa performantele sunt pe masura. In oricare din aceste doua modele, a fost testat confortul si s-a ajuns la rezultatul ca poti conduce aceasta masina mai bine de 1500 de km fara sa simti niciun pic de oboseala, de asemenea, consumul este unul foarte redus, cu un plin facut rezervorului masina reusind sa strabata nu mai putin de 800 de km, ceea ce inseamna, in cazul in care nu faceti drumuri lungi si dese, ca o data pe saptamana ar trebui sa aveti grija de rezervorul masinii dumneavoastra.

[adsenseyu1]

Sau poate ca toate aceste statistici nu reprezinta o surpriza pentru fanii BMW. Se spune ca datorita caracteristicilor, masina pe care o conduci te poate duce departe cu un efort redus, insa nu doar caracteristici precum motorul turbo in mai multi timpi, structura turbinelor si presiunea inalta la care acestea pot fi supuse si directia de care are parte nu sunt atat de importante ca modalitatea in care ne conducem masina.

Fiecare masina este capabila sa aiba un consum redus, insa in cazul in care noi nu suntem capabili sa o manuim asa cum trebuie, atunci rezultatele nu vor fi pe placul nostru.

La modul general, masinile de marca BMW functioneaza exact asa cum ar trebui sa functioneze, fiecare client fiind multumit de alegerea pe care a facut-o, pana la urma acesta fiind cel mai satisfacator element din punctul de vedere al clientului, dar si al producatorului.

0 Shares
You May Also Like