Ce gandesc femeile in momentul in care primesc flori?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care primesc flori, cu siguranta femeile se gandesc la o multime e lucruri, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom incerca sa ne punem in pielea acestora, pentru a afla la ce anume se gandesc ele atunci cand primesc flori.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca pentru femei conteaza foarte mult si persoana de la care primesc florile. Pot sa primeasca flori de la iubitul lor, de la tatal lor, de la fratele lor, de e la unchiul lor, de la colegul lor sau de la orice alta persoana.

Conteaza deasemenea si motivul pentru care femeile primesc flori. Acestea pot sa primeasca buchete de flori pentru sarbatoriti, special realizate de catre personalul de la florarie.

De la iubitul sau de la sotul lor, femeile pot sa primeasca un buchet de trandafiri, in timp ce de la tatal lor, de la fratele sau de la unchiul lor, de la colegul lor sau de la orice alta cunostinta pot sa primeasca un buchet de gerbere cu crini, au chiar si garoafe.

Un lucru insa este sigur, si anume faptul ca femeile au o multime de ganduri atunci cand primesc un buchet cu flori, indiferent de ocazie.

In primul rand, o femeie care primeste un buchet cu flori se poate gandi la faptul ca este speciala, iar aceste ganduri sunt de inteles in asemenea momente de bucurie. Daca florile mai vin insotite si de un alt cadou, atunci cu siguranta bucuria va fi una si mai mare pentru femeile norocoase.

Apoi, cu siguranta femeile se gandesc la faptul ca prietenele sau colegele lor vor fi invidioase pe ele datorita buchetului de flori primit. Este si firesc acest lucu, in momentul in care discutam de exemplu despre un buchet de 25 de trandafiri rosii primiti de la logodnic sau de la iubit.

Exista femei care se bucura foarte mult pentru buchetul de flori primit, astfel incat nici macar nu mai stiu cum trebuie sa reactioneze din cauza bucuriei.

Alte femei, primesc flori iar apoi abia asteapta sa faca o poza si sa o incarce pe Facebook sau pe Instagram, pentru a vedea reactiile prietenilor. Cu siguranta aceste femei incearca sa le faca geloase pe toate celelalte femei datorita buchetului cu flori.

Unele femei primesc flori de la partenerii lor de viata sau de la o anumita persoana, care isi doreste sa isi ceara scuze pentru un eveniment petrecut in trecut. Ei bine, cu siguranta o femeie va ierta mult mai usor persoana respectiva atunci cand va primi un buchet de flori.

Alte femei, care nu au de gand sa ierte, se pot gandi la faptul ca florile nu rezolva nimic si nu pot sterge cu buretele o intamplare nefericita din viata lor.

Asadar, dupa cum se poate vedea, femeile pot avea o multime de ganduri si de vise in momentul in care primesc un buchet de flori, insa cert este faptul ca un buchet de flori este mereu o bucurie pentru femeia care il primeste.

0 Shares
You May Also Like