Ce faci atunci cand site-ul tau consuma prea multe resurse pe shared hosting?

Ce faci atunci cand site-ul tau consuma prea multe resurse pe shared hosting?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care tocmai ce ti-ai lansat primul tau site, mai mult ca sigur pentru serviciul de gazduire web, ai ales optiunea de gazduire shared, pentru ca stim cu totii ca aceasta este cea mai ieftina, si cea mai avantajoasa solutie pentru inceput.

Aceasta solutie este intr-adevar cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar, pentru ca un pachet gazduire shared nu costa foarte multi bani, insa trebuie sa tii cont si de faptul ca atunci cand optezi pentru acest tip de gazduire web, resursele tale sunt limitate, iar aici discutam despre spatiu, despre memorie RAM, despre procesor, dar si despre conexiunile simultane.

Acest lucru nu inseamna insa ca nu poti sa gazduiesti un website pe un asemenea server, pentru ca exista si situatii in care chiar si website-uri destul de mari sunt gazduite inca de un asemenea server.

Ei bine, trebuie insa mentionat si faptul ca sunt intalnite destul de multe situatii in care website-urile consuma mult mai multe resurse decat cele care le-au fost alocate, astfel ca proprietarii website-urilor nu inteleg de ce o anumita perioada de timp totul a fost in ordine, iar acum website-urile lor consuma mai multe resurse.

Motivele pentru care website-ul consuma din ce in ce mai multe resurse pot sa fie foarte multe, insa daca website-urile sunt foarte bine optimizate atunci aceasta problema poate sa fie remediata in cel mai scurt timp posibil.

Aici trebuie adusa precizarea faptului ca, un website poate sa fie optimizat atat de catre specialisti in optimizarea seo, cat si de catre angajatii unei agentii, iar fiecare proprietar de website alege sa isi optimizeze website-ul dupa cum crede el de cuviinta.

Chiar si anumite plugin-uri instalate pot sa consume o multime de resurse, sau o utilizare a unei versiuni PHP mai veche, ori virusarile sau infectarile platformei, pot consuma un numar mai mare de resurse, insa tu ca si proprietar de website trebuie sa gasesti o solutie eficienta pentru ca resursele tale sa nu mai se termine atat de repede.

In primul rand, ai putea sa te gandesti la modul cel mai serios sa iti schimbi pachetul de web hosting, asa ca indiferent de providerul de la care beneficiezi de web hosting, poti solicita sa ti se modifice pachetul de gazduire web.

Sau, ai putea sa accesezi oricand cu incredere pagina Gazduireenterprise.ro, iar odata accesata pagina respectiva, vei avea posibilitatea sa iti indrepti atentia spre ce pachet de gazduire web iti vei dori.

Vei avea posibilitatea de a te orienta din nou spre un pachet de gazduire shared, unde vei imparti resursele cu alte website-uri, si sunt sanse mari ca resursele alocate sa fie mai multe si sa nu se mai termine atat de rapid.

Poti sa ai insa si posibilitatea de a te orienta spre un pachet de gazduire dedicata, sau chiar si spre un server VPS, in conditiile in care iti doresti sa beneficiezi de cea mai buna gazduire web.

In acest fel, cu siguranta vei rezolva problema gazduirii web, iar site-ul tau va functiona fara probleme in continuare.

0 Shares