Care este importanta echipamentului de airsoft?

Care este importanta echipamentului de airsoft?

0 Shares
0
0
0

De regula, calatoria in lumea sporturilor de airsoft incepe cu alegerea armei potrivite de airsoft.

In general, multi oameni incep cu o decizie daca doresc sa inceapa cu o arma de mana sau cu o arma lunga. Cu toate acestea, din moment ce airsoftul devine din ce in ce mai mult un sport de echipa si se practica pe terenurile de joc oficiale, majoritatea incepatorilor cumpara imediat un pistol lung.

Pistoalele Airsoft sunt apoi optionale si se va putea participa cu usurinta la majoritatea evenimentelor fara ele. In plus fata de alegerea tipului de actionare (AEG, respiratie de gaz, presiune a arcului, HPA), bugetul si cerintele asupra armei sunt bineinteles decisive.

Armele Airsoft si echipamente airsoft corespunzatoare sunt foarte importante. Foarte multa lume crede ca doar alegerea din selectia gigantica de arme airsoft este necesara, apoi se poate incepe jocul. Din pacate, nu functioneaza chiar atat de repede.

Nici o masina nu ruleaza fara benzina (desigur, exista si masini electrice). Exact in acest fel functioneaza si arma airsoft. Daca nu are “combustibil”, aceasta nu va trage. Deci, in functie de sistemul pe care l-ati ales, aveti nevoie fie de gazul potrivit (fie de capsule de CO2), de o baterie si incarcator sau de un rezervor HPA.

Multi clienti presupun ca cel putin o pusca de asalt alimentata electric vine cu bateria si incarcatorul. Acesta este cu adevarat cazul majoritatii dispozitivelor electronice care pot fi cumparate. Din pacate, bateria si incarcatorul trebuie aproape intotdeauna sa fie achizitionate separat.

Cand se vor achizitiona bateriile, se va cauta un producator care ofera o calitate buna si este raspunzator in caz de deteriorare. In special bateriile lipo sunt usor inflamabile si pot duce rapid la incendiu daca sunt deteriorate. O zi de joc poate fi lunga, deci va costa un timp pretios de joc in incarcarea acesteia. Este mai bine in a avea o a doua baterie si, desigur, suficient combustibil.

Importante sunt si bilele de airsoft adecvate, numite si BB-uri, pentru fiecare airsoft. Acestea sunt disponibile numai in plastic sau intr-un material biodegradabil. Aceasta va fi probabil atat o decizie de constiinta, cat si unde veti juca in viitor. Exista, de asemenea, diferite greutati cu bile care se potrivesc cu armele de airsoft.

Deci se foloseste in mare parte 0,20 gr in pistoale airsoft, iar la pusti de asalt electrice 0,25 gr. pana la 0,28 gr. BB-uri. In general, ar trebui utilizate numai BB de inalta calitate, cum ar fi bilele de airsoft de la Bolt Airsoft, G&G sau Valken Sports.

Acest lucru nu numai ca asigura functionalitatea optima a armelor de airsoft, dar evita pur si simplu o multime de frustrari, deoarece bilele de airsoft de calitate medie pot incetini distractia considerabil.

In achizitionarea unei arme lungi, o curea de umar este foarte importanta. Pur si simplu se vor putea tine mainile libere, iar acestea nu vor obosi in timpul tragerii, pe tot parcursul jocului. O curea pentru o arma lunga airsoft este o investitie absolut necesara si convenabila.

0 Shares
You May Also Like