Avocatul penal si cazurile in care trebuie sa apelezi la acesta

0 Shares
0
0
0

Cercetarea penala implica in mod obligatoriu si un avocat specializat in dreptul penal. Acesta are rolul de a-si apara clientul, iar dupa caz de a obtine libertatea sau reduce pedeapsa. In fata instantei, avocatul este singurul care se ocupa de formularea unei aparari bine formulate. In urmatoarele randuri vorbim despre avocatul penal si cazurile in care trebuie sa apelezi la acesta.

Fie ca esti inculpat sau acuzat de delapidare sau orice altceva de natura penala ai nevoie de un avocat cu experienta. El te poate ajuta sa ramai nevinovat si este singurul ce te reprezinta la actele de urmarire penala din partea procurorilor sau organelor de cercetare penala. Un avocat penal este prezent atunci cand se audiaza martori, alti inculpati sau la audierea partii vatamate.

Dupa caz, un avocat penal va fi prezent si la perchezitiile la domiciliu, la cele pentru autovehicule sau in cazul dispozitivelor electronice care contin probe sau dovezi. Modul in care s-a formulat apararea ii revine in proportie de 100% avocatului. Din acest motiv va trebui sa te orientezi catre unul dintre cei mai buni. Lipsa unei aparari corecte si eficiente este implicit o sansa minima de castig.

Pe site-ul avocatpenal.ro ai posibilitatea de a gasi un avocat specializat in litigii penale, care sa te reprezinte in fata instantei. Experienta de peste 20 de ani a intregii echipe, cu peste 300 de cazuri solutionate cu succes iti vor fi de mare ajutor in procesul tau penal.

Avocatul penal si cazurile in care trebuie sa apelezi la acesta

Dupa cum ai aflat de mai sus, avocatul penalist este prezent la toate demersurile care se dispun in situatiile penale. Intr-una sau mai multe din cazurile de mai jos vei avea nevoie de un avocat penalist, care sa se ocupe in totalitate de formularea unei aparari puternice. Acest lucru inseamna o rata de implicare de 100%, ceea ce vei gasi si in echipa de la avocatpenal.ro.

Este obligatoriu sa soliciti ajutorul unui avocat penal in urmatoarele situatii:

  • Esti implicat in savarsirea unor infractiuni contra patrimoniului
  • Ai comis infractiuni de serviciu sau economice
  • Ai savarsit infractiuni violente
  • Te afli in ipostaza de victima
  • Ai fost implicat intr-un accident rutier sau de orice alt tip si vrei sa soliciti despagubiri
  • S-a pus in miscare impotriva ta cercetarea penala
  • Trebuie formulare cereri si exceptii in fata judecatorului dupa ce s-a emis rechizitioriul.

Pentru toate aceste situatii vei gasi un ajutor de nadejde, gata sa iti reprezinte drepturile in fata instantei, pe avocatpenal.ro. Solicita ajutorul unui avocat prin intermediul numarului de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact.

Expertii iti vor explica toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi, iar tu va trebui sa le comunici intrgul fir al actiunilor unde ai fost implicat. Victima sau inculpat, avocatul penal si cazurile in care trebuie sa apelezi la acesta sunt mai multe, insa cele mai frecvente au fost redactate mai sus. Cauta avocatul potrivit si pune-ti toata increderea in experienta sa!

0 Shares
You May Also Like