Cafeaua de la birou – de ce fiecare manager ar trebui să pună la dispoziția angajaților această băutură aromată

Cafeaua de la birou – de ce fiecare manager ar trebui să pună la dispoziția angajaților această băutură aromată?

0 Shares
0
0
0

În goana dimineții, adesea nu există timp pentru a pregăti și a bea cafea, motiv pentru care mulți oameni se gândesc la ea abia după ce ajung la birou. Nimic nu stimulează și adaugă energie pentru a funcționa, precum o băutură aromată, fierbinte. Din acest motiv, merită să te asiguri că fiecare cană de cafea consumată la birou este gustoasă și ușor de preparat.

Mai mult, fiecare angajator ar trebui să aibă grijă de angajații săi și să le ofere cafea de cea mai bună calitate la locul de muncă!

De ce este necesar să aibă un gust bun cafeaua la birou?

Cafeaua de dimineață nu este de obicei prima și ultima pe care cei mai mulți angajați o consumă în timpul zilei. Ocupați cu muncă, optează cu nerăbdare pentru o altă cană sau chiar mai multe, pentru a-și recăpăta vigoarea, pentru a stimula mintea să acționeze eficient și pentru a se concentra asupra sarcinilor îndeplinite.

Cu cât este mai bună cafeaua la birou, cu atât este mai mare satisfacția oamenilor care o beau. Achiziționarea unui amestec de bună calitate sau a unei cafele sub formă de capsule Illy este o investiție nu doar în angajat și confortul acestora, ci și în imaginea pozitivă a companiei.

La sediul companiei, oaspeții, clienții și partenerii de afaceri sunt tratați cu o ceașcă de băutură neagră. O băutură aromată din boabe proaspăt măcinate va face, cu siguranță, plăcută orice întâlnire formală la birou.

Cafeaua la birou – cum o prepari?

Gustul și aroma cafelei depind nu numai de calitatea boabelor. Metoda de preparare a cafelei afectează și proprietățile finale ale infuziei. Dispozitivul folosit în acest scop ar trebui, înainte de toate, să fie ușor de utilizat, astfel încât fiecare să își poată pregăti o băutură. Iar, în acest caz, ideal este un aparat compact pentru care sunt necesare capsule de cafea.

Dar eficiența este și ea importantă, în funcție de numărul de angajați și de cantitatea zilnică de cafea preparată. Aparatul de cafea pentru birou este de obicei folosit mai intens decât aparatul de cafea de acasă, motiv pentru care există modele pe piață care sunt adaptate pentru a prepara de la aproximativ 30 până la chiar 100 de cafele pe zi.

Merită să se acorde atenție faptului că dispozitivul are nevoie de un rezervor de apă suficient de mare și un recipient de cafea, datorită cărora utilizarea sa va fi mai puțin dificilă.

Pentru un birou, vor funcționa atât un filtru de cafea normal, unul care macină boabele pe loc, cât și  un espressor cu capsule. În birourile mai mici, se poate opta și pentru o presă franceză – totul depinde de nevoile companiei și de preferințele angajaților săi.

Cafeaua bună de la birou are un efect pozitiv asupra angajaților și dovedește prestigiul organizației. Deci, merită să investești în cafea de înaltă calitate și echipamente profesionale pentru prepararea băuturii – dispozitivul nu trebuie să fie scump, dar cu siguranță va fi apreciat de subalterni și clienți de fiecare dată când vor savura băutura caldă.

0 Shares
You May Also Like