Beneficiile portilor automate batante

Beneficiile portilor automate batante

0 Shares
0
0
0

In timp ce portile manuale sunt adecvate in multe situatii, portile automate ofera o securitate suplimentara si o usurinta de acces care le face superioare si chiar necesare in multe situatii. Portile automate erau la un moment dat relativ rare, dar astazi costul instalarii si operarii unui sistem automat de porti a devenit destul de accesibil incat ele sunt o alegere destul de comuna.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre cateva dintre cele mai importante beneficii automatizari porti batante, iar la final veti dori cu siguranta sa renuntati la vechile porti pentru a obtine porti automate.

Niveluri inalte de securitate

Portile automate, in special soiul de fier forjat, sunt extrem de puternice si sunt tinute ferm in pozitie, astfel incat sa fie un factor major de descurajare si obstacol in calea potentialilor intrusi. Ele servesc, de asemenea, pentru a pastra copiii si animalele de companie in curte si pentru a pastra animalele fara stapan si solicitantii afara.

In combinatie cu incuietorile electrice, camerele de securitate, comenzile de acces pentru cartelele cheie sau tastatura si dispozitivele de protectie la zi, portile automate sporesc siguranta semnificativ si contribuie la un sistem de securitate cu drepturi depline. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit in comunitatile inchise, zonele de afaceri cu risc ridicat si casele in care se apreciaza viata privata.

Intrare rapida si usoara

Cele mai multe motoare poarta sunt suficient de puternice pentru a deschide poarta in doar cateva secunde, si nu trebuie sa iesiti din masina dupa blocarea / deblocarea manuala si deschiderea / inchiderea portii este o comoditate imensa.

Portile mai mari, mai grele vor folosi motoare hidraulice, in timp ce portile cu dimensiuni moderate tind sa utilizeze echipamente electro-mecanice. Primul este mai puternic, in timp ce acesta din urma este mai accesibil, dar ambele sunt eficiente si rentabile in aplicatiile lor specifice.

Caracteristici de siguranta

Senzorii laser impiedica inchiderea celor mai moderne porti automate atunci cand intalnesc o obstructie ca o masina sau o mana umana. Bateriile de rezerva asigura ca portile vor functiona in continuare in timpul unei intreruperi a alimentarii, iar o suprasarcina manuala va permite sa deblocati poarta in cazul in care functioneaza defectuos.

De asemenea, se adauga adesea lovituri de viteza si iluminare de zona, pentru a spori siguranta, iar o inspectie anuala privind siguranta si intretinerea va asigura functionarea corecta a tuturor dispozitivelor, precum si posibilitatea de a face upgrade daca echipamentele de siguranta devin depasite.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante motive pentru care este indicat sa va indreptati atentia spre o poarta automata batanta, si sa renuntati la vechea poarta actionata manual.

Nu este mai placut sa deschideti printr-o simpla apasare de buton poarta, decat sa stati in soare, in ploaie, in ninsoare sau cand bate vantul si sa actionati manual poarta pentru a o deschide si pentru a o inchide? Cu siguranta este mai placut sa deschideti si sa inchideti poarta din casa sau din masina, asa ca este cat se poate de indicat sa luati in calcul ideea de a opta pentru aceasta posibilitate.

In plus, daca spatiul interior al curtii sau trotuarul din fata casei este ingust si nu este posibila montarea unei porti automate batante, puteti opta pentru o poarta automata culisanta.

0 Shares
You May Also Like